X Factor26. november 2009

”X Factor”: Skæv start

Remee syntes, at der var for meget ”flinkeskole” og var ved at forlade den 3. udgave af programmet
Remee mener, at han og hans to meddommere, Pernille Rosendahl og Carsten Soulshock, var for "pæne" i Århus
Remee mener, at han og hans to meddommere, Pernille Rosendahl og Carsten Soulshock, var for "pæne" i Århus
 Foto: DR

Remee har ellers haft noget af et efterår. På det private plan har han fundet kærligheden sammen med Michala Kjær. Og professionelt er han lige nu hamrende stolt af at have fået Alien Beat Clubs debutplade på gaden.

Men starten til forårets nye "X Factor" med den første audition i slutningen af oktober har bestemt ikke været en dans på roser for den populære dommer.

Faktisk har han alvorligt overvejet sin rolle der.

- Ved den første auditiondag var panelet ikke ærligt, og talenterne kom ikke ind ad døren. Det gjorde mig smådeprimeret, og jeg følte efter den første dag, at jeg havde begået mit livs fejltagelse ved at stille op igen. Jeg må indrømme, at jeg kom meget i tvivl om min rolle og om, hvorvidt det nye panel kunne leve op til det gamle panel, siger Remee til jp.dk.

Mens der var klare spændinger mellem ham og Thomas Blachman i forårets "X Factor", og Lina Rafns indædte gåen i brechen for sine kunstnere, skabte en spænding, så er det pudsigt, at den ellers så flinke Remee var bange for, at det hele blev lidt for pænt.

- Vi tre dommere var alt for meget flinkeskole og inkonsekvente. Vi gav udtryk for, at alle, som aflagde prøve, var dejlige og fantastiske. Det var de bare slet ikke, og jeg sad og tænkte: Hvor er Blachman henne? Han plejede jo at kunne være hård mod deltagerne, fortæller Remee.

Trods sin tvivl fik han dog snakket med Soulshock og Pernille Rosendahl og mener nu, at kemien er rigtig, og at det igen bliver et stærkt og talentfuldt program, der kommer på skærmen efter nytår.

Sponsoreret indhold