X Factor19. marts 2009

"X Factor": Sanne på programmet

De fire tilbageværende deltagere skal i morgen aften synge rockmamaens sange og fik hjælp fra hende selv under prøverne
Endnu er det hemmeligt, men senere i dag kan du læse her på siden, hvilke Sanne-sange X Factor-deltagerne skal synge
Endnu er det hemmeligt, men senere i dag kan du læse her på siden, hvilke Sanne-sange X Factor-deltagerne skal synge
 Foto: All Over

Sidst var det Anne Linnet, der leverede sangene til Martin, Laura, Heidi og ikke mindst Basim. Sidstnævnte var specielt overbevisende med sin udgave af "Glor på vinduer".

I morgen aften skal de fire semifinalister i X Factor synge hver deres udgave af en af hele Danmarks rockmama, Sanne Salomonsens sange. I går dukkede den pladeaktuelle Sanne op til prøverne i DR Byen.

- Jeg åbnede døren og så Sanne derude. "What? Sanne Salomonsen"... Jeg var i chok, fortæller Mohamed til Ekstra Bladet om sin overraskelse, da han pludselig stod ansigt til ansigt med et af sine store idoler.

Den 15-årige aalborgenser var i fredags tæt på at ryge ud af udsendelsen, hvor Blachman endte med at fravælge Lucas i stedet. Mohamed var dybt berørt af den uventede situation, men melder sig nu klar på banen igen. Og han nåede da også at få nogle kærkomne råd fra Sanne Salomonsen, som måske kan være med til at bringe ham helt til finalen.

- Hun sagde, at jeg skulle finde en balance mellem at give den helt vildt gas i stemmen og så tage det mere roligt, siger han.

Ud over at deltagerne skal synge Sanne Salomonsen, så skal de give endnu en sang, som de har haft helt frie hænder til at udvælge. Hvilke sange, det er, er endnu hemmeligt, men ved frokosttid i dag kan du læse her på siden, hvad henholdsvis ABC, Mohamed, Linda og Sidsel har på programmet, når det går løs i morgen.

Sponsoreret indhold