X Factor25. marts 2023

“X Factor”-Samuel og Clara: Sådan holder de kontakten

Siden Clara Nedergaard røg ud af “X Factor” i sidste uge, er det ikke meget, hun og Sigalaz-bror Samuel har set til hinanden
Samuel og Clara
Samuel Sigala, 19, og Clara Nedergaard, 19, gik op og ned af hinanden hver dag, da de begge var med i "X Factor", men siden Clara røg ud, har de ikke set meget til hinanden, forklarer Samuel.
 Foto: Hanne Juul

Mandag kunne den ældste af Sigalaz-brødrene Samuel,19, afsløre, at han og Clara Nedergaard,19, har fået et godt øje til hinanden mens de har gået side om side hver dag gennem deres tid i “X Factor.

Men de to har ikke været tæt på hinanden, siden Clara blev smidt ud af Simon Kvamm forrige fredag.

Det afslørede Samuel Sigala over for SE og HØR efter semifinalen fredag aften.

- Vi har bare fået skrevet sammen og ikke set hinanden, lyder det fra Samuel.

Sigalaz-brødrene har da også haft nok at se til den seneste uge, hvor de skulle øve på hele to sange og deres potentielle vindersang inden fredagens semifinale.

- Vi har haft ret travlt, bekræfter både David og Samuel Sigala.

Clara Nedergaard sad dog med i studiet fredag aften. Her havde hun tid og overskud til at sende sin støtte til både sin flirt Samuel og Nambahlou på Instagram med en opfordring til sine følgere om at stemme på dem.

Selvom Clara og Samuel måske fik lidt tid sammen fredag aften, så fortsætter kontakten nok stadig over sms'er i den kommende uge for Sigalaz.

I næste uge gælder det nemlig finalen, hvor de rykker ud af studierne i Brøndby og i stedet skal optræde i Arena Randers overfor flere tusinde mennesker, når der skal kåres en vinder af dette års "X Factor".

Sponsoreret indhold