X Factor31. marts 2023

"X Factor"-ROSÉL blev kaldt anonyme: Derfor er de ligeglade

Thomas Blachman har kaldt det stilsikkert, mens Kwamie Liv syntes, det har været en smule anonymt. Men hvad siger ROSÉL selv til deres stramme koncept?
ROSÉL
Rosa Skovbjerg Henriksen og Selma Stahr udgør duoen ROSÉL under dette års "X Factor". De er igennem programmet blevet kaldt "anonyme", men nu står de altså i "X Factor"-finalen fredag aften.
 Foto: Dan Mariegaard

Fredag aften står ROSÉL på scenen i "X Factor"-finalen. De to 17-årige medlemmer af duoen har uge efter uge imponeret både dommere og seere og klaret sig uden om farezonen, så noget må de og deres mentor Simon Kvamm have gjort rigtigt.

Men, som det jo er med "X Factor", falder der både ris og ros af fra dommerne.

Da Rosa Skovbjerg Henriksen og Selma Stahr havde optrådt med Jodle Birge-nummeret "Rigtige venner" i tredje liveshow splittede det dommerne.

For mens Thomas Blachman roste ROSÈL ved at kalde deres optræden stilsikker, så var Kwamie Liv ikke lige så overbevist.

- Det bliver en smule anonymt, lød det fra kvinden i smørhullet mellem Blachman og Kvamm.

Kwamie Liv havde nemlig svært ved at lære pigerne at kende, når konceptet var så stramt, som de og deres mentor havde gjort det.

ROSÈL har siden forklaret til TV 2, hvad de egentlig mener om at blive kaldt anonyme.

- Man kan kan godt mene, at vi som individuelle personer er anonyme i ROSÉL-konceptet, og det er helt fint. Vi har valgt at trække os ud af det som privatpersoner og koncentrere os om konceptet og det samlede udtryk, har Selma Stahr sagt til mediet.

Simon Kvamm har to finalister
Både theodor og ROSÉL har været under vingerne på Simon Kvamm denne sæson af "X Factor", og fredag aften er de begge på scenen i finalen.
 Foto: Hanne Juul

Det er nemlig ikke bare noget Simon Kvamm har trukket ned over de to efterskoleveninder, som han ofte kalder for "det tohovedet monster".

Rosa Skovbjerg Henriksen forklarer, at det giver mere plads til musikken.

ROSÉL skal op imod deres "holdkammerat" theodor og Thomas Blachmans gruppe Sigalaz i den store finale.

Sponsoreret indhold