X Factor 24. januar 2009

”X Factor”: Remees største udfordring

Den charmerende producer erkender selv, at han står over for en kæmpe opgave, når han skal være mentor for en flok ”talentløse amatører”
Remee tager det som en udfordring, at han har fået tildelt grupperne i årets "X Factor"
Remee tager det som en udfordring, at han har fået tildelt grupperne i årets "X Factor"
Foto: All Over

Der er ingen tvivl om at Remee selv er i besiddelse af et talent ud over det sædvanlige. Desværre gælder det dog ikke for grupperne, der skal konkurrere om en førsteplads i "X Factor" 2009.

- Det er jo det samme som at bede mig lave en Michelin-ret med seks ingredienser, hvoraf de tre er for gamle, siger han til Ekstra Bladet.

Ifølge dommeren, som gjorde Martin fra Ørum til vinder i sidste sæson, så er hans kategori en flok talentløse amatører, som ikke fortjener en plads i programmet.

Jeg skal nok vinde
Han tager dog udfordringen op med et smil, og mener selv, at han kan gøre det bedre end dommerkollegaen Lina Rafn, som sidste år kæmpede som mentor for grupperne.

- Jeg skal passe på, hvad jeg siger, for Lina skal jo også være med til at sende mine deltagere videre, siger han til avisen.

Selvtilliden er dog i orden. På spørgsmålet om, hvorvidt han kan få sine deltagere i finalen ligesom sidste år, kommer svaret prompte: - JA.


Lina Rafn skal være mentor for talenter over 25 år, mens Thomas Blachman skal forme de unge 15-24-årige.

Sponsoreret indhold