"X Factor": Remees nye disciple

Remee er klar til at hjælpe 8210

Remee er klar til at hjælpe 8210

Foto: Agnete Schlichtkrull

Først var det Martin og så Basim. Derefter var det Alien Beat Club. Nu har Remee så fået nogle nye favoritter i DR's gigantsuccesprogram.

I fredagens udgave af "X Factor" skulle deltagerne igen-igen ind foran dommerne og bevise deres værd. Og her imponerede især Århus-gruppen "8210" Remee og hans 2 meddommere Pernille Rosendahl og Soulshock.

Pigerne fra Århus-bydelen klarede sig kun akkurat videre fra første audition med kravet om, at de skulle finde sig et nyt medlem, som rent faktisk kunne synge. Tøserne fandt straks en veninde fra kvarteret og blæste så dommerne omkuld med deres selvfede attitude.

Og efter deres trampende optræden var der ikke et øje tørt hos dommerne. Især ikke hos Remee, som blev omfavnet og ser ud til at have fundet sine yndlinge i denne sæson. Det har den smilende producer for vane, da både Martin, Basim og Alien Beat Club før har ageret dukse hos kendissen.

Nu ser det så ud til, at den århusianske "Fuck janteloven"-gruppe bliver Remees nye disciple og dermed måske kan se frem til at flytte ind hos succesproduceren, nøjagtigt som forgængerne gjorde det ...

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close