X Factor29. marts 2009

"X Factor": Remee og Blachmann dødeligt uvenner

Der er udbrudt en regulær krig mellem de to dommere, som tidligere var rigtig gode venner
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/x-factor/remeeogblachmanuvenner1beds-jpg.jpg
 Foto: All Over

Allerede under fredagens X Factor-finale, fløj de første gnister mellem de to dommere, da Thomas Blachmann gav Remees gruppe Alien Beat Club et par hårde ord med på vejen.

Nu har uoverensstemmelserne udviklet sig til en regulær krig mellem de to tidligere venner. Remee har fået mere end nok af Blachmann.

- Jeg vil beskrive vores forhold som ikke-eksisterende. Jeg er bare glad for, at jeg ikke længere skal have den smålighed i mit liv, nu når det her show er slut, afslørede Remee efter finalen i B.T.

Blachmann var ikke sen til svarer igen og havde atter ladt mundtøjet med skarpe skud.

- Det kan godt være, at jeg ikke toner så venligt frem på skærmen, som han gør, men til gengæld er jeg et super ærligt og godt menneske overfor venner og familie, lød det fra Blachmann.

Hvad har jeg gjort?

Remee stiller sig imidlertid fuldstændig uforstående overfor Blachmann meget personlige angreb.

- Jeg kan overhovedet ikke se, hvordan jeg kan have fornærmet ham så meget. Det eneste, jeg har gjort, er at lykkes sammen med Alien Beat Club. Jo længere de gik i programmet, jo mere sur er han blevet, siger Remee i B.T. og tilføjer:

- Jeg er da ked af, at han har det så dårligt med det. Men det var da godt, at ABC ikke vandt. Så var det da gået helt galt for ham, bedyrer Remee.

Afslutter venskabet

Remees skuffelse over hans gamle ven Blachmann er ikke til at tage fejl af. Faktisk har han besluttet at afslutte det lange venskab i formiddagsavisen.

- Jeg befinder mig bedst med folk, som ønsker mig det bedste. Og det er der ikke meget, der tyder på, at han gør. Jeg har kun lyst til at have konstruktive venner.

Det preller fuldstændig af på Blachmann.

- Det er fint. Jeg står lige og børster tænder. Jeg holder fri. Jeg vil nyde foråret. Hej hej, siger han og smækker røret på.

Sponsoreret indhold