”X Factor”: Remee hyrer verdensstjerne

Remee har arbejdet sammen med Jesper Kryger siden december for at forbedre sine gruppers chancer

Remee har arbejdet sammen med Jesper Kryger siden december for at forbedre sine gruppers chancer

Foto: All Over

Når Britney Spears vrikker med numsen, Michael Jackson moonwalker eller Justin Timberlake hofte-pumper på scenen, så er det nøje indstuderet. Og en af mændene bag er dansk.

31-årige Jesper Kryger fra Pivot Dance Company har hjulpet de største stjerner til at sætte deres dansetrin rigtigt på scenen i årevis.

Nu er han blevet hyret af Remee. Ud af egen lomme betaler "X Factor"-dommeren og -coachen, så hans grupper kan lære at bevæge sig rigtigt på scenen. For nok er der tale om en sangkonkurrence, men talentbedømmelsen afhænger også af, hvordan de optrædende ter sig på scenen.

Ifølge Ekstra Bladet blev Kryger hentet til Danmark allerede i december for at hjælpe Remees grupper. Men han fravalgte hurtigt Tårnhøj, som han ikke så meget bevægelsespotentiale i. Derimod har han været vild med at arbejde med Asian Sensation, der har været meget lærenemme, så han ærgrer sig selvfølgelig over deres exit, fortæller han til avisen.

Nu bliver al energien lagt hos Alien Beat Club, og Kryger har det virkelig godt med at arbejde med dem og Remee.

- Jeg vidste, hvem Remee var. Vi har ikke arbejdet sammen tidligere, men vi er kommet utrolig tæt på hinanden. Remee er meget lydhør, og vi er nået utrolig langt med grupperne. Remee ønsker, at hans grupper får succes. Derfor har han hyret de bedste folk til at hjælpe dem, siger Jesper Kryger til Ekstra Bladet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close