X Factor16. februar 2009

"X Factor": Pjæk for succes

De yngste i talentshowet har stort skolefravær for at få tid til at øve og forberede sig optimalt til fredagens prøvelser
Mohamed skal synge det gamle Jackson 5-nummer "I want you back"
Mohamed skal synge det gamle Jackson 5-nummer "I want you back"
 Foto: Claus Poulsen

Syv af de 13 tilbageværende deltagere i "X Factor" går stadig i folkeskole. Men lige nu er det ikke meget tid, de får sammen med deres klassekammerater og på skolebænken.

De har alt for travlt med at øve og passe deres øvrige opgaver, der følger med, når man har fået sin chance i livet for 15 minutters berømmelse.

- Jeg kommer vel højest i skole to dage om ugen, siger den kun 15-årige Lucas til Ekstra Bladet. Efter sin præstation i fredagens første liveudsendelse må han formodes at være en af de deltagere, som holder længe i forårets "X Factor". Det samme gælder Mohamed, som også fik fyret godt op under sin favoritværdighed.

- Man vil gerne i skole for at få det hele med ligesom alle klassekammeraterne. Man kan godt komme til at føle sig lidt dum, siger han til avisen.

Forældrenes ansvar

Thomas Blachman, som netop har ansvaret for de to samt den smukke 1. g'er fra Silkeborg Gymnasium, Sidsel, føler sig imidlertid ikke som den, der skal vurdere, hvor meget hans "børn" pjækker eller ej.

- De har deres forældre til at sørge for nogle praktiske ting, hvilket jeg nok ville være abstrakt dårlig til, så, nej, det har jeg sgu ikke noget at gøre med, men jeg er meget imponeret over, hvor flittige de er, siger Thomas Blachman til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold