X Factor10. januar 2014

"X Factor"-Lucy: Voksede op i sus og dus

Den 23-årige sanger bor i Thylejren, men kommer fra et hjem med pool
Af af
Lucy har fundet sig godt til rette i Thy lejren
Lucy har fundet sig godt til rette i Thy lejren
 Foto: Dan Mariegaard

Lucy Mardou tog alle med storm sidste fredag, da hun gjorde sin entre i "X Factor". Men der er ikke meget glamour over nordmandens hverdag. Hun bor nemlig i en skurvogn midt i en skov i Jylland sammen med kæresten Hector, deres datter Ästa Selilja og gravhunden Styrk.

- Jeg er født og opvokset i Norge, og jeg flyttede hjemmefra, da jeg var 16 år for at studere musik og drama. Da jeg var 19 år, flyttede jeg videre for at arbejde. Derefter rejste jeg ud i Europa, hvor jeg blaffede for at komme rundt, afslører den sympatiske sanglærke, der vendte hjem igen efter tre måneder."X Factor": Seerne vil have Lina og RemeeMen udlængslen meldte sig hurtigt på ny.

- Jeg arbejdede lidt og tog ud og blaffede igen. På vejen mødte jeg nogle drenge, der skulle til Tingmøde i Thylejren, så det var helt tilfældigt, at jeg endte her. Jeg kendte ikke stedet, men jeg blev her hele sommeren. Tingmødet var lidt ekstremt. Der mødes man og bor ude i naturen hele sommeren. Det er ret hippie-agtigt, fortæller Lucy.

På samme tid mødte hun kæresten Hector. Parret flyttede til Norge, men rykkede siden tilbage til Thylejren, hvor Lucy for ti måneder siden fødte parret en datter.

Selv om Lucy føler sig hjemme i Thylejren, ligger hendes nuværende tilværelse langt fra opvæksten i Norge.

- Jeg kommer fra et parcelhus med swimmingpool og boblebad. Min familie synes, at jeg er modig, fordi jeg bor, som jeg gør. Lige nu har Lucy dog allermest fokus på "X Factor".Så meget tjener dommerneSe endnu mere "X Factor" i aften klokken 20 på DR1.

Sponsoreret indhold