”X Factor”-Linda: Føler sig svigtet af DR

Linda Andrews vil selvfølgelig også gerne have lov at fyre den af på scenen i Parken

Linda Andrews vil selvfølgelig også gerne have lov at fyre den af på scenen i Parken

Foto: All Over

Da "X Factor" sidste år sluttede, fik vinderen Linda Andrews overrakt sejrstrofæet af udsendelsens første vinder, Martin.

Hun håber selvfølgelig, at hun kan få lov til at føre den tradition videre. Men hidtil har hun intet hørt fra Danmarks Radio, og det er den færøske pige, der i den grad var en folkets vinder, bestemt ikke tilfreds med.

- Jeg er meget forundret. Det er kutyme i alle former for talentkonkurrencer, at sidste års vinder kigger forbi og giver trofæet videre. Det gjorde Martin også, da jeg vandt, siger Linda Andrews til B.T.

Hun har henvendt sig til DR, men har i første omgang fået at vide, at hun kun kan bruges som opvarmning for publikum for slukkede kameraer, inden det helt store og vilde afslutningsprogram fyres af i Parken.

Det kan man jo sådan set godt forstå, at hun er lidt knotten over, selv om hun påstår, at hun ikke er bitter, men derimod frustreret.

- Når vinderen er fundet, bliver man ikke behandlet som en ordentlig og værdig artist, men kastet ud til højre, siger hun.

Efter at være konfronteret med problemet virker det da også, som om DR har fået kolde fødder og har ændret holdning med hensyn til en optræden fra Linda.

- Hvis hun vil, vil vi synes, at det vil være fantastisk at have hende med i finaleshowet, siger underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close