X Factor 18. februar 2009

"X Factor": Laura med igen

Sidste års finalist er med hver fredag, når liveudsendelserne kører
Laura har ikke hvilet på laurbærrene, men har haft masser af job som sanger siden "X Factor"-finalen sidste år
Laura har ikke hvilet på laurbærrene, men har haft masser af job som sanger siden "X Factor"-finalen sidste år
Foto: All Over

Efter sidste års "X Factor" har medierne koncentreret sig meget om tre af de fire semifinalister. Naturligvis vinderen Martin, som har opnået stor salgssucces med sin debutplade. Ligeledes har Heidi og Basim formået at opretholde opmærksomheden med deres pladeudgivelser.

Derimod har Laura Kjærgaard mere eller mindre været ude af søgelyset. Men nu er hun med i "X Factor" igen. Hver fredag er hun nemlig hyret af B.T. til at kommentere og dømme Mohamed, Lucas, Sidsel, Alien Beat Club, Linda, Claus, Seest, Tårnhøj og Asian Sensation, når de gør deres bedste for at komme videre i talentkonkurrencen.

Selv om der ikke har været så meget virak omkring mig, så har jeg faktisk haft rigeligt at lave, siden "X Factor" holdt op, siger hun til SE og HØR.

Laura, som jo rent faktisk fulgte Martin helt til dørs i finalen, har sagt sit job som lagermedarbejder på Skejby Sygehus op for at koncentrere sig om sin sang.

Lever af at synge

- Jeg lever faktisk af at synge nu. Jeg har en fuldt booket kalender med job, hvor jeg tager ud til skoler, hjem og virksomheder og synger - kun akkompagneret af en pianist. Og så dyrker jeg jo stadig min store passion, gospel, fortæller hun os.

- Det var jo alt, det jeg drømte om, inden jeg startede i "X Factor", siger hun, som stadig er single og i øvrigt roser 2009- "X Factor"erne for deres forskellighed og høje niveau.

- Men efter min mening var det ikke Tårnhøj, som skulle være røget ud. De overraskede mig meget positivt. Jeg havde nok ladet kniven falde over Claus, siger hun.

Sponsoreret indhold