”X Factor”: Krummer tæer over Blachman

Sussi og Leo giver Blachman en bredside i næste nummer af Ude Og Hjemme

Sussi og Leo giver Blachman en bredside i næste nummer af Ude Og Hjemme

Foto: Ude og Hjemme

Det berømte og berygtede entertainerpar Sussi og Leo anmelder hver uge i Ude Og Hjemme den seneste udgave af X Factor. Og mens flere aviser ansætter såkaldte "eksperter" til at vurdere deltagernes optrædener, så har de to godt fat i, hvad der virkelig bliver diskuteret ude i de små danske hjem.

Som Sussi og Leo nemlig fremhæver, så er deltagernes sang og sceneoptræden nu af så høj kvalitet, at det stort set er hip som hap, hvem der står som den endelige vinder.

Derimod er dommerne blevet "stjerner" - ikke mindst fordi de bliver så stærkt eksponeret fredag efter fredag. På onsdag tager de fat ikke mindst i Thomas Blachman.

- Blachman er jo Blachman, og vi skrubgrinede da også flere gange i fredags, når det var blevet hans tur til at kommentere på optrædenerne. Det kan godt lyde sort, det han siger, og sætningerne bliver så snørklede, at vi krummede tæer indimellem, men når vi så lige fik tænkt over, hvad det egentlig var, han sagde, så har han for det meste ret. Han virker ærlig - som om han oprigtigt gerne vil hjælpe deltagerne videre, siger Sussi og Leo i Ude Og Hjemme.

- Blachman har ikke lagt skjul på, at han synes, at Sidsel har et talent helt ud over det sædvanlige, og det må være virkelig svært at sidde og vente på at høre folkets dom. Blachman så nu ikke helt knust ud over, at det var Sidsel der blev sendt hjem for at stemme sin guitar - og det mener vi da heller ikke, at han behøver at være. Danmark skal nok komme til at høre mere fra lille Sidsel med den store, følsomme stemme!

- Vi er kommet så langt i programmet nu, at det er tydeligt at høre, at dommerne er imponerede over alle deltagerne, og der bliver længere og længere mellem de hårde ord fra dommerbordet.

Du kan se Sussi og Leo's yderligere kommentarer i Ude Og Hjemme ved at klikke her


Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close