X Factor2. marts 2009

"X Factor"-Kasper: Flasher balderne

Frækkerten fra Alien Beat Club har lovet at vise sin tatovering til hele Danmark, hvis kvartetten går hele vejen til finalen
Patricia glæder sig til at se Kaspers tatovering og bare balder
Patricia glæder sig til at se Kaspers tatovering og bare balder
 Foto: All Over

Kunne du tænke dig, at se Kaspers bare balder ..?

Det kræver kun en simpel lille ting, nemlig at Alien Beat Club - Remees sammenbragte gruppe - går hele vejen til finalen.

- Ja, jeg er jo kommet til at love de tre andre, at hvis vi når finalen, vil jeg vise min tatovering frem for hele Danmark, siger Kasper Ehlers til seoghoer.dk.

De tilbageværende piger i "X Factor" er ikke i tvivl om, at Kasper Ehlers fra Alien Beat Club er en steg. Og der sidder masser af piger ude i landet, der er enige.

- Kasper er bare for rå. Det eneste, der er galt med ham, er, at han er optaget, siger Patricia fra ABC, som samtidig også siger, at hun er klar til at give alt, så de når hele vejen - ikke mindst for at få lov til at se Kasper flashe balderne.

- Det fede er, at Kaspers tatovering hverken er et hjerte, et anker eller et eller andet mytisk tegn. Det er ordet "kærlighed" - ikke "love", men "kærlighed" skrevet på dansk … Det er da kitch, siger hun.

Den 24-årige pædagogmedhjælper fra Lystrup ved Århus fik lavet sin tatovering på en ferie til New Zealand.

- Ham tatovøren havde godt nok lidt problemer med æ'et, men jeg er ret glad for min tato alligevel, siger Kasper.

Sponsoreret indhold