X Factor27. februar 2009

"X Factor": Imod alle odds

De tre livsstykker fra Asian Sensation spås størst risiko for at ryge ud i aftenens liveudsendelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/x-factor/x-factor-asian-jpg.jpg
 Foto: Michael Medgyesi

Det forlyder, at Daneshan, Danushan og Kautman, der udgør trioen Asian Sensation, i aften stiller op i hvide jakkesæt, når de skal synge det gamle Martha Reeves-nummer "Dancing In The Streets".

Nummeret er enere udødeliggjort af en fantastisk duet mellem Mick Jagger og David Bowie.

I sig selv en kæmpemundfuld for drengene, hvis evne til at finde de rigtige toner er omvendt proportionale med deres smittende glæde, danseevner og fandenivoldske optræden.

Alligevel spås de ikke store chancer for at gå videre i aftenens X Factor.

Sidsel og Mohamed har størst chance for at gå videre

Bet24 giver således kun pengene tilbage 1,4 gange, hvis det ikke lykkes de tre at gå videre. Seest spås næstdårligste chancer med odds 4,25, mens Lucas får klistret tallet 6,5 på sig.

Hos Bet365 er det stadig Mohamed og Sidsel, der sættes til at have de bedste chancer for at vinde overalt. Mohamed giver pengene tilbage 5/4 og Sidsel 6/4. Både Alien Beat Club og Seest giver her pengene syv gange tilbage, hvis de skulle vinde. Mens Linda giver 12, Lucas 21 og som rosinen i pølseenden Asian Sensation, der ifølge Bet365 har så få chancer for at vinde hele baduljen, at man får 79 kroner tilbage for et indskud på en krone, hvis de trækker det længste strå.

Sponsoreret indhold