X Factor i gang: Alle fik kritik af dommerne på nær...

Foto: Kaspar Wenstrup
Fredag aften er én lang hyldest til hits fra det forgangne år, for de resterende syv deltagere skal synge hits fra blandt andre Justin Timberlake og Miley Cyrus.

Men efter sangerne har været på scenen, haltede det gevaldigt med de rosende ord fra de tre dommere Thomas Blachman, Remee og Lina Rafn.

Første person på scenen var Steffen Gilmartin, der forsøgte at imponere med sin version af megahittet 'Hey Ho' med The Lumineers . Men især Lina Rafn havde fundet de kritiske ord frem og efterlyste mere af den 50-årige sanger.

Henriette og ManBand fik at vide, at de havde præsteret bedre tidligere, da de forsøgte sig med henholdvis Miley Cyrus og Avicii.

Det store sanghåb Lucy Mardou fik især hårde ord med på vejen af Thomas Blachman, som mente, at hun ikke har leveret den samme kvalitet som til sin audition, hvor alle tre dommere var vilde med pigen fra Thy-lejren.

- Det virker for usikkert, lød det blandt andet fra Blachman.

Fie var femte pige på scenen, og igen var der mest af alt kritik fra de tre dommere. Hun sang 'Burn' af Ellie Goulding.

- Det var mest af alt utilfredsstilende, sagde Blachman til den 16-årige pige, der også af bookmakerne er blevet dømt til at ende i farezonen her i 3. liveshow.

Gruppen Anthony Jasmin fik dog smilene og de rosende ord frem hos de tre dommere, som var meget imponeret over deres version af 'Happy' af Pharrell:

- Jeg er vilde med jer, lød det kortfattet fra en meget glad Remee.

Det har de sunget i aften:

Henriette: 'Wrecking Ball' af Miley Cyrus
Fie: 'Burn' af Ellie Goulding
Lucy: 'Somewhere Only We Know' af Keane (Lily Allens version)
Steffen: 'Ho Hey' af The Lumineers
Pernille: 'Holy Grail' af Jay Z & Justin Timberlake
ManBand: 'Hey Brother' af Avicii
Anthony & Jasmin: 'Happy' af Pharrell

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close