X Factor11. november 2021

"X Factor"-Heidi ramt af hjerneblødning: Tilbragte 11 dage i koma

Heidi Svelmøe – der i 2008 deltog i den første udgave af ”X Factor” – blev for præcis fem år siden ramt af en hjerneblødning så voldsom, at hun tilbragte 11 dage i koma. Nu har hun udgivet ny musik, der handler om den livsændrende oplevelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20080321-220543-6_19mb.jpg
 (Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix)

For præcis fem år siden i dag tog Heidi Svelmøes liv en uhyggelig drejning.

Den dag blev musikeren – der for alvor blev kendt, da hun i 2008 medvirkede i den første udgave af ”X Factor” – ramt af en alvorlig hjerneblødning.

Hjerneblødningen var så voldsom, at hun akut måtte opereres og så voldsom, at hun efterfølgende lå 11 dage i koma.

Nu har Heidi udgivet ny musik, der handler om den livsændrende oplevelse. Albummet, der har fået titlen ”Breaking Through the Firewall”, tager udgangspunkt i den oplevelse, Heidi havde i 2016.

I forbindelse med udgivelsen fortæller Heidi, at hun husker små glimt fra de 11 dage, hun lå i koma:

- Jeg var fuldstændig klar over, at jeg befandt mig et sted mellem liv og død. Alting var bevægelser, farver, mønstre, og jeg havde en følelse af at bevæge mig gennem universet. Det var ligesom at være inde i et maleri. Jeg vidste, at jeg lå på hospitalet, men også at min bevidsthed var et andet sted, fortæller Heidi om de 11 dage, hvor hun lå kunstig koma.

Heidi ser dog ikke sygdomsforløbet som et traume, men i stedet som en gave, som gav hende mere ro og struktur i hverdagen.

Heidi er heldigvis kommet sig helt ovenpå hjerneblødningen, og den har kun efterladt hende med en større taknemmelighed og glæde for livet.

- Jeg nyder virkelig mit liv, nyder mine børn, og sætter pris på de små ting, der hvor jeg er.

I dag 11. november 2021 udkommer hendes tredje album ”Breaking Through the Firewall”.

Sponsoreret indhold