”X Factor”: Græd som pisket

Stephanie fra ABC og drengene fra Asian Sensation græd om kap, da charmetroldene røg ud

Stephanie fra ABC og drengene fra Asian Sensation græd om kap, da charmetroldene røg ud

Foto: Michael Medgeysi

De onde lo, og de gode græd.. Som pisket.

Der var dømt store tudekoncert, da Asian Sensation røg ud af X Factor.

De tre drenge græd som pisket, og det samme gjorde mange af de andre deltagere i showet. Og ikke mindst deres mentor Remee kunne slet ikke holde tårerne tilbage.

- Jeg er sgu ked af at være sådan en tudeprinsesse. Jeg har altid syntes, at det var fuldstændigt åndssvagt, når de andre sad og tudede. Jeg har aldrig kunnet forstå det. Jeg har altid tænkt, at det jo bare er et tv-show. Men de her drenge har rørt mig så meget.

Blandt deltagerne var specielt Alien Beat Club, som Asian Sensation har boet i "kollektiv" sammen med på det seneste, var dybt berørt:

- Vi har følt os som de syv soldater, og nu er vi helt alene i vores kategori, sagde Patricia.

- Vi skal hjem og ligge i ske med Asian Sensation, tilføjede Marcel med øjnene fulde af tårer. Og Stephanie var for opløst til at sige noget som helst.

Også Sidsel var påvirket af drengenes exit. Ikke mindst fordi hun var tæt på selv at ryge ud, lige indtil Lina i 11. time besluttede sig for at sende charmegruppen hjem.

- Det gør ondt. Jeg holder virkelig meget af dem. De er nogle dygtige drenge, som har udviklet sig helt vildt meget, sagde den yndige sangfugl.

Den færøske kropsdue, Linda, kunne næsten ikke fatte, at hun selv havde reddet skindet. Og havde det også svært over, at Asian Sensation røg ud.

- Det er jo mennesker, som man er kommet til at holde af, så jeg får lyst til at sige "tag mig i stedet", sagde hun.

Thomas Blachman vidste ikke rigtigt, om han skulle græde eller le. Hans tre junior-solister er alle med endnu, men hans ellers så hårdhudede hjerte fik dog en lille rids, da de tre humørbomber måtte ryge.

- Jeg synes, de giver så meget kærlighed, og så har man også noget kærlighed at give tilbage, og det vises på den måde, forklarede Blachman om tårerne.


Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close