X Factor4. marts 2009

"X Factor": Gigantisk skokrise

Hvilken deltager måtte stavre på scenen i et par alt for store plader?
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/x-factor/sidsel-sko2-jpg.jpg

Man snakker ofte om, at folk går i for små sko, men det kan man ikke ligefrem påstå i 15-årige Sidsels tilfælde. Fredag aften blev hun sendt på scenen i "X Factor" foran mere end 1 million seere i et par enorme sko, som var alt, alt for store til den lille piges mikro-fusser.

- Hun bruger størrelse 34 i sko, fortæller stylisten Lulu Lückov, der har haft lidt vanskeligheder ved at finde sko og tøj til den lille artist.

Under første liveudsendelse havde Sidsel dansesko på, og på fredag er det lykkedes Lulu at finde et par ubrugte vintage-sko til de små pusselanker.

- De store sko havde Sidsel selv fundet, og ville gerne have dem på. Så det fik hun selvfølgelig lov til, hun skal jo have det godt, fortæller Lulu Lückov.

Heldigivs er stylisten ikke bange for en udfordring, så selv om det kan være svært at klæde Sidsel på, så skal hun nok finde noget til den petit cherie.

- Hun er lille bitte, men velproprotioneret, hun har jo både bryster og numse. Hun er normal størrelse, bare formindsket, griner Lulu.

Måske Lulu skal til at shoppe efter en skofus-model, når Sidsels små fødder skal klædes på.

Sponsoreret indhold