"X Factor"-finalebraget: Det skal finalisterne synge

Det er uden tvivl en håndfuld nervøse unge mennesker, der fredag skal på scenen for at blæse danskerne bagover og forhåbentligt høste en masse stemmer i dette års "X Factor". 

For ikke alene skal de gi' alt hvad den kan trække på scenen - de får også selskab af hver deres prominente danske kunstner, som de skal fremføre en duet med. 

Det er som bekendt Blacmans tre unge solister Alma Agger, Mathilde Caffey og Emil Wismann, der står tilbage i finalen, mens Ankerstjerne håber at kunne overbevise seerne om, at det er hans gruppe Smokey Eyes, der bør løbe med sejren. 

Og selvom TV2-programmet har været særdeles coronaramt denne sæson - og har måtte holde en to måneders lang pause fra fredagsflimmeren - så er det bestemt ikke små navne, de har trukket op af hatten til finalebraget. 

15-årige Mathilde Caffey skal synge med Christopher i et medley af hans store hit "Ghost", og det endnu ikke udgivede nummer "Leap of Faith", om først får premiere den 22. maj. 

20-årige Alma Agger deler på fredag scene med den succesfulde sangerinde Jada, der efter en kometkarriere uden lige egentlig havde sikret sig en optræden ved åbningen af Orange Scene før aflysningen af dette års Roskilde Festival. De to skal synge både "Lonely" og "Nudes" - to af Jadas helt store hits. 

Den 21-årige Emil Wismann, som af de fleste danskere efterhånden er kendt som den dansende datamatiker skal fyre den af sammen med musikgruppen Jung. De skal sammen synge - og helt sikkert danse - sig igennem både "Blitz, Baby" og "Jeg skal nok vente". 

Cecilie og Morten fra gruppen Smokey Eyes, der sidste uge leverede et storslået og teatralsk show, har slået sig sammen med singer-songwriter Hjalmer. Han har medbragt sine numre "Verden i farver" og "Istedgade" og om det bliver ligeså blodigt som sidst, får vi først at se fredag. 

Og som om det imponerende line-up ikke var nok, så får "X Factor"-scenen fornemt besøg Lukas Graham. Det foregår lørdag, når Sofie Linde og de tre dommere tager hul på anden del af årets finale. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close