X Factor9. marts 2020

"X Factor"-finale rykkes

Den helt store "X Factor"-finale skal ikke længere afholdes i Forum Horsens på grund af frygt for coronavirus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/xfactor_5chair_grupper_311019_0843.jpeg
 Foto: Lasse Lagoni

Når årets "X Factor"-deltagere går på scenen til finalen, der afholdes fredag den 3. april, så bliver det ikke i Jylland. Det store "X Factor"-finaleshow skulle egentlig have været afholdt i Forum Horsens, hvor der er plads til cirka 4000 mennesker, men den plan er nu droppet.

I stedet bliver "X Factor"-finalen rykket til studierne i Brøndby, der også danner rammer for fredagens liveshow.

- Vi er i fuld gang med at lægge helt nye planer for årets finalebrag, der bliver et både flot og spektakulært show, siger Lotte Lindegaard, programdirektør på TV 2, i en pressemeddelelse.

- Men vi er selvfølgelig ærgerlige over at måtte skuffe de mange danskere, der allerede havde sikret sig plads til finalen i Horsens 3. april.

Publikum er tilbage på fredag

Fredag blev en noget særlig aften for både "X Factor"-publikummet og "X Factor"-deltagerne. Programmet blev på grund af coronavirus gennemført uden noget publikum, men på fredag kommer alt igen til at være, som det plejer.

- Vi tager publikums og produktionens sikkerhed og helbred meget alvorligt, og vi følger derfor nøje situationen omkring coronavirus og de officielle anbefalinger. I fredags var vi simpelthen ikke sikre på, at vi kunne leve op til myndighedernes anvisninger for arrangementer med færre end 1000 deltagere, og vi valgte derfor at gennemføre ’X Factor’ uden det live-publikum, som utvivlsomt er med til at gøre ’X Factor’ til Danmarks største underholdningsshow, siger Lotte Lindegaard.

- Nu har vi haft lejlighed til at dykke ordentlig ned i anbefalingerne, og med nogle justeringer i studiet og faciliteterne omkring studiet er vi heldigvis klar til at byde publikum velkommen igen på fredag.

Publikum vil nu blive placeret med større afstand, ligesom antallet af publikumspladser også er blevet reduceret, så det efterlever myndighedernes anvisninger.

Har man sikret sig en billet til årets finaleshow, så vil man ifølge TV 2 blive kontaktet af Ticketmaster med henblik på at få pengene retur.

Sponsoreret indhold