X Factor1. marts 2014

X Factor-Fie tvunget til forkert sangvalg

Lina Rafn valgte benhårdt nummeret på trods af skarpe protester fra sangerinden selv.
Fie røg ud af X Factor i et nummer hun ikke var tryg ved at synge.
Fie røg ud af X Factor i et nummer hun ikke var tryg ved at synge.
 Foto: Kaspar Wenstrup

X Factor-dommer Lina Rafn valgte at sende Fie Winther hjem, efter hun havde været i farezonen med Ellie Gouldings hit "Burn".

Ifølge Fie Winther skete det, fordi hendes mentor havde insisteret på et sangvalg, som den unge sangerinde slet ikke følte sig hjemme i.

- Jeg har gjort alt for, at vi skulle ændre den sang. Jeg følte slet ikke, at jeg kunne relatere til den, fortæller en tydeligt berørt Fie Winther efter aftenens show, som blev hendes sidste.

- Verset lød godt, alt andet var lort! Jeg kan bare ikke synge så lyst og uptempo. Det er slet ikke mig, siger hun.
Det kom altså ikke som den store overraskelse for Fie Winther, da Lina Rafn valgte at sende hende hjem. Den unge sangerinde kan dog ikke afvise, at hun selv har haft en indvirkning på aftenens resultat.

- Jeg har siden i søndags haft den tanke, at jeg kunne ryge ud i dag. Det kan godt have betydet noget for min optræden, indrømmer hun.

ManBand: Vi kan også blive sure

Fie Winther mener selv, at hun på trods af konkurrencens hårde pres, har fået meget selvtillid af at deltage i X Factor.
Men hun har også måtte tage nogle meget bevidste valg.

Jeg besluttede fra starten, at jeg ikke ville læse de ting, der bliver skrevet om mig. Jeg vil bare være mig selv og ikke lade mig påvirke af, hvad andre mener om mig, siger hun og fortsætter:

- Lige meget, om du ryger ud af X Factor, så er der altid nogen, der kan lide dig, konkluderer Fie Winther.


Sponsoreret indhold