X Factor: ”Den gamle” vender tilbage næste år

\

"Den gamle" vender tilbage, lover Claus, som fredag måtte forlade "X Factor"

Foto: DR

"Den gamle er tilbage!"

Sådan kender vi bedst Claus Mosberg Kjær fra DR's gigantshow. Fredag blev dog endestationen for den 46-årige sangbrummer, som om aftenen blev vejet og fundet for let af dommer Pernille Rosendahl og hendes medhjælper Nikolaj Steen.

- Sagt på godt jysk, så var det træls. Men jeg var godt klar over, at jeg sangmæssigt havde svært ved at nå at komme op på mit gamle niveau efter 17 års pause, fortæller Claus, som dog langtfra har opgivet drømmen om en sangkarriere.

- Hvem ved, om "den gamle" vender tilbage? Jeg er i fuld gang med at skrive et nummer, som jeg godt kunne mistænke for at blive et kæmpehit. Og så har jeg faktisk allerede "truet" Pernille (Rosendahl, red.) med at vende tilbage og vinde "X Factor" næste år, siger Claus, som er familiefar til 2 drenge og en papdatter.

Drengenes forventning til farmand var en af hovedårsagerne til Claus' deltagelse i sangcirkusset, men charme og moden skønsang rakte altså ikke hele vejen.

- Jeg var selvfølgelig meget skuffet indvendigt. Men jeg vidste, at jeg hang i en tynd tråd. Men det er fair nok, lyder det fra den gæve jyde.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close