X Factor15. februar 2009

X Factor-deltagerne: Sang til Afghanistan

Alle årets solister og grupper har været i studiet for at indspille en sang til fordel for flygtninge i det krigshærgede land
Alien Beat Club, Claus, Seest, Asian Sensation, Sidsel, Tårnhøj, Linda, Lucas og Mohammed er klar med en velgørenhedssang
Alien Beat Club, Claus, Seest, Asian Sensation, Sidsel, Tårnhøj, Linda, Lucas og Mohammed er klar med en velgørenhedssang
 Foto: Michael Medgyesi

I næste uge sætter DR1 fokus på krigen i Afghanistan, og det kommer også til at skinne igennem i underholdningsprogrammet X Factor.

Fredag aften skal de 8 tilbageværende solister og grupper nemlig synge sangen "You've Got a Friend", som de har indspillet i et professionelt studie. Efter liveshowet, kan sangen downloades og pengene går så til drikkevandsbrønde i det krigshærgede land.

- På X Factor vil vi gerne bidrage til DR's tema om krigen i Afghanistan i næste uge. Det er ikke fordi, X Factor skal blive et velgørenhedsshow. Og det hele sker jo også i et underholdende forum. De synger sangen sammen ved udstemningen i næste uge, og det er sådan set det, siger DRs underholdningsredaktør Jan Langermand Lundme, som allerede har hørt sangen og er meget begejstret for resultatet, til bt.dk.

X Factor velgørenhedssangen er en genindspilning af det populære nummer, som er fra 70'erne, og som allerede har været indspillet af utallige stjerner.

Her kan du gense en udgave af "You've got a friend" med forfatteren Carole King sammen med Celine Dion, Gloria Estefan og Shania Twain.


Sponsoreret indhold