X Factor 31. januar 2009

X Factor: De gik videre

Af de 66, der var udvalgt blandt de tusinder, der stillede op til de første auditions, gik kun 15 videre efter førstedagen
De udvalgte er nu klar til at kæmpe om de ni pladser, der giver adgang til live-udsendelserne
De udvalgte er nu klar til at kæmpe om de ni pladser, der giver adgang til live-udsendelserne
Foto: Grab fra DR

Første dag på bootcampen er overstået, 15 acts gik videre til bootcampens andendag, mens 66 forventningsfulde deltagere fik slukket deres stjernedrømme og måtte vende snuden hjemad.

Herunder kan du læse om de 15 - solister og grupper, der skal slås om de eftertragtede tre "live"-pladser i hver kategori.

SOLISTER 15-24
Sidsel, 16 år, Silkeborg
Har x-factor fordi: - Jeg står 100% inde for det jeg laver. Jeg kommer med mit eget, jeg er seriøs og jeg lægger megen følelse i dét at synge.

Patricia, 20 år, København
Har x-factor fordi: - Jeg tror på at x-factor er en blanding af tre forskellige elementer; talent, charme/karisma og ydmyghed. Jeg mener selv at består af alle tre dele. Det lille ekstra som gør, at man skiller sig ud fra mængden.

Patrick, 21, Valby/Frederiksberg
Har x-factor fordi: -Jeg mener selv at jeg har en masse at byde på. Måske er det en fusion af en masse ting.

Lucas, 15, Hundested
Har x-factor fordi: Jeg er ikke er noget man har set før, ikke nogen kliché. Jeg kommer med noget nyt.

Mohamed, 15, Nørresundby
Har x-factor fordi: Det handler ikke kun om at synge for mig. Det handler om "x" og det er dét som jeg mener er vigtigt at huske på - det er dén ting, der gør at folk ikke kan lade være med at drages til en og får dem til at lytte til ens musik. Jeg skiller mig ud fra andre, og det håber jeg er en god ting i denne sammenhæng.

SOLISTER +25
Claus, 30, Aalborg
Har x-factor fordi: -Jeg mener både at have talent og personlighed. X-faktoren er vel svær at sætte ord på. Andre er nok bedre til at vurdere lige netop min.

Seest, 34, København
Har x-factor fordi: -Som sanger og performer har jeg en stor erfaring,og er ikke bange for at vise hvad jeg er god til....

Janus, 34, Vanløse
Har x-factor fordi: -Jeg mener man har x-faktor når man er dygtig til at synge og har kunnet mærke musikken i hjertet altid.

Lotus, 25, Vanløse
Har x-factor fordi: -For det første har jeg en speciel og anderledes stemme. Dernæst har jeg en "fyldig" personlighed, som jeg mener kommer ud over scenekanten. Jeg tør være mig, hvilket jeg håber andre mennesker synes er fedt.

Linda, 35, Valby
Har x-factor fordi: -Musik er så meget mere end toner. Jeg kan fortælle historien, og jeg giver mig selv 100 % når jeg synger.

GRUPPERNE
Lulu Hightower
Medlemmer: Louise (vokal), Anne-Gia (vokal) og Mads (guitar)
Kokkedal, Bornholm og Køge
Lulu Hightower mener de har x-faktor fordi:
Louise: "Jeg har empati, gå-på-mod og tror ofte på det tilsyneladende umulige."
Anne-Gia: ""Det er svært at sætte en finger på, præcis hvad x-factor er, men i mine øjne har alle en eller form for x-factor - mig selv inklusive! Ved bare ikke lige, hvad det er..."
Mads: "Jeg har passion for hvad jeg spiller."

Anders og Elisabeth
Medlemmer: Anders: 33, Elisabeth: 26
By: København
Anders og Elisabeth mener at de har x-faktor fordi: "Fordi vi kan levere varen. Vi kommer ud over scenekanten ind i mennesker med vores budskab. Vi tror på os selv og musikken."

Soul Connection
Medlemmer: Samar (16 år), Tamam (17 år), Daniella (18 år)
By: Århus
Soul Connection mener de har x-faktor fordi:
Samar: "Jeg elsker at optræde og jeg synes selv at jeg er det talent I søger."
Tamam: "Jeg elsker at synge og optræde og jeg elsker alt der har med musik at gøre."
Daniella: "Jeg elsker at optræde og jeg udtrykker mine tanker og følelser gennem musikken. Jeg er i besiddelse af musiske evner og jeg brænder for det jeg laver."

DKN
Medlemmer: Danushan, Danushan og Kautham
DKN mener de har x-faktor fordi: "Vi er DKN og vi gør utroligt meget for at opnå det her. Vi vil gøre alt for at Remee siger ja til os!"

Remees nye gruppe
Marcel, 16, Stenlille
Har x-factor fordi: -Jeg synger godt, har udstråling og jeg er sikker på at jeg kan og vil det her."
Stephanie, 15,Skævinge
Har x-factor fordi: -Jeg har stemmen, udstrålingen og føler mig hjemme, dét øjeblik jeg træder op på scenen - og jeg vil det her mere end noget andet.
Kasper, 24, Lystrup
Har x-factor fordi: -Jeg mener at jeg har et specielt udtryk og en mere eller mindre speciel stemme.


Sponsoreret indhold