X Factor5. marts 2011

X Factor: Cutfather rasende på Pernille

Dommeren mener ikke, at hans kollega overholdt en aftale, de havde indgået
På trods af uenighederne kunne de to stridende parter godt smile og posere sammen til ære for fotografen
På trods af uenighederne kunne de to stridende parter godt smile og posere sammen til ære for fotografen
 Foto: Michael Medgyesi

I denne sæsons "X Factor" har det udviklet sig til mere reglen end undtagelsen, at der skal være dramatik og skænderier mellem dommerne i stort set hvert show.

Fredag aften var ingen undtagelse, men denne gang var Thomas Blachman overraskende nok ikke involveret i aftenens største konflikt - den stod i stedet mellem Cutfather og Pernille Rosendahl.

- Det kan du sgu da ikke mene. Hun gjorde det sgu da ikke bedst i dag, mand, lød det kontant fra Cutfather under den direkte udsendelse, da Pernille offentliggjorde, at hun ville sende Rasmus hjem.

Læs også: Pernilles tudeshow

Få minutter efter showet var produceren stadig helt oppe i det røde felt.

- Vi havde aftalt, at lige meget hvad, ville vi stemme med hjertet! Og jeg kan slet ikke forstå, at Pernille vælger Annelouise over Rasmus! Især ikke oven på hans anden præstation, udtalte Cutfather til B.T., kort efter kameraerne var blevet slukket i DR Byen.

Læs også: Cutfather skal i retten

- Jeg er 500 pct. sikker på, at Rasmus ville gøre det bedre end Annelouise i en finale, lød det fra Cutfather, som fortalte, at aftalen var indgået mellem alle 3 dommere i pausen og skulle sikre, at alle deltagere fik en fair behandling frem mod finalen i Parken.

Pernille Rosendahl var dog ikke overraskende uenig med Cutfathers udlægning af aftalens indhold.

- For mig at se var vores aftale, at vi stemmer, som vi stemmer. Cutfather stemmer med hjertet. Jeg har mine egne parametre. Så der er ikke noget at komme efter der, kom det kontant fra den tidligere Swan Lee-forsanger.

Sponsoreret indhold