X Factor12. marts 2011

X Factor: Blachman gik amok

Gav efter showet sin mening til kende om de ”fucking amatører”, der næsten gav hans deltager dødsstødet
Thomas Blachman var rasende over at Annelouise kom til at stå i farezonen
Thomas Blachman var rasende over at Annelouise kom til at stå i farezonen
 Foto: Niels S. Andersen

Det var en særdeles hidsig og rasende Thomas Blachman, der mødte pressen fredag aften efter hans deltager Annelouise næsten var røget ud af dette års X Factor.

- Man går ud fra, at det er professionelle folk, man skal arbejde sammen med. Men det der var en fucking katastrofe! Jeg kunne intet gøre! Jeg kunne intet gøre! Jeg vidste bare, det ville ske. Jeg vidste, hun ville ryge ned. Jeg vidste, det ville gå ad helvede til, sagde Blachman til Ekstra Bladet med henvisning til de svenske arrangører, som Underholdningsorkesteret arbejder sammen med og som stod for arrangementet af musikken fredag aften.

Læs også: Blachman måtte undskylde

Den skaldede dommer forklarede, at han havde bedt om en langt mere jazzet udgave af "Nothing Compares 2 U". Han var hidsig over den "omgang karaoke-bestilling", der blev disket op med, og forsøgte indtil ganske kort før showet starts at finde et andet nummer til Annelouise.

- Jeg sagde til dem, hvis I ikke kan løse det, så lad mig finde en anden (sang), og de sagde bare: "No problem". Fucking amatører!, rasede Blachman.

Sponsoreret indhold