X Factor13. marts 2009

X Factor: Blachman fået mundkurv på

Underholdningsredaktøren har givet den selvhøjtidelige dommer tørt på
Det er ikke altid, stemningen mellem dommerne er lige god
Det er ikke altid, stemningen mellem dommerne er lige god
 Foto: All Over

X Factor-dommer Thomas Blachman har fået besked om at stikke piben ind og dæmpe sine negative udtalelser.

De andre dommere har også fået en løftet pegefinger og besked om at holde deres kommentarer om deltagerne på et fagligt niveau.

- Dommerne må sige, hvad de vil om sig selv og de andre, men når det begynder at gå ud over deltagerne, så skal der være nogle andre spilleregler. Blachman er Blachman, men når det bliver personligt, som det blev med Linda, så går han over grænsen. Det vil vi ikke have, og det har både han og de andre helt klart fået at vide, siger Jan Lagermand Lundme til Ekstra Bladet.

Det er ikke kun Blachman, der har været ude med riven i ugens løb, også Remee har været på krigsstien og har kaldt Lucas for en dårlig sanger.

- Det er i orden, at dommerne forholder sig fagligt til hinandens deltagere. Man kan da bestemt gøre det mere eller mindre charmerende. Men lige så snart det bliver en personlig hetz mod deltagerne, er grænsen overskredet, siger underholdningsredaktøren.
Jan Lagermand Lundme, der ikke vil udtale sig om, hvorvidt dommerne har fået en god gammeldavs skideballe, er dog sikker på, at hans budskab er trængt ind.

Sponsoreret indhold