X Factor17. februar 2009

”X Factor”: Bankede TV2 med en million

De danske TV-seere var ikke i tvivl og foretrak Lina, Remee og Blachman frem for Den Store Klassefest
Dommertrioen og deres mange deltagere har godt fat i danskerne, når der sendes live
Dommertrioen og deres mange deltagere har godt fat i danskerne, når der sendes live
 Foto: All Over

Hans Hyggeonkel eller Bestialske Blachman. Kakkelborde eller stroboskoplys. De danske TV-seere var i alle tilfælde ikke i tvivl, da der skulle tændes for flimmeren fredag aften. "Den Store Klassefest" tabte forsmædeligt til "X Factor", da TV2 og Danmarks Radio blændede op for deres stærkeste underholdningsprogrammer samtidig.

1.750.000 seere foretrak Remee, Lina og Blachman, mens kun knap 700.000 gad at se på Hans Pilgaard, René Dif og Clemens.

- Vi er rigtig, rigtig glade, siger DR's underholdningschef Jan Lagerman til Ekstra Bladet, og smilet bliver ikke mindre, når han også kan konstatere, at det skyhøje tal for sangkonkurrencen er 400.000 flere seere, end der var sidste år til den første liveudsendelse.

I TV2's lejr forsøger man at tage øretæven med oprejst pande, og stationens underholdningschef Gitte Madsen underspiller da også med traditionel jysk underdrivelse.

- Vi havde på forhånd indstillet os på, at det ville blive svært at konkurrere med de meget populære "X Factor"-programmer. Vores forventninger har hele tiden været justeret til at være realistiske, og i det lys er knap 700.000 seere slet ikke så dårligt, siger hun til Ekstra Bladet.

Se alle billederne af deltagerne i galleriet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a6d2742d4965472581483ffeaf731c7e.jpg

Sponsoreret indhold