X Factor 9. marts 2010

"X Factor": Ballade med Cheryl Cole

Stort drama før 4. liveshow. Den engelske popstjerne fik valget mellem at optræde eller skride
Smilene er store på billedet, men få timer før fotoet blev taget, havde Cheryl Cole nægtet at blive interviewet med Soulshock
Smilene er store på billedet, men få timer før fotoet blev taget, havde Cheryl Cole nægtet at blive interviewet med Soulshock
Foto: Martin Rosenauer

Sangerinden Cheryl Cole havde aflyst adskillige interviews i løbet af fredagen. Inklusiv et stort anlagt dobbeltinterview med Soulshock, som hun tidligere har arbejdet sammen med. Da brunetten til sidst ikke gad og stille op i første del af "X Factors" liveshow, blev det for meget for DR. Det skriver MSN Starlounge.

- Pludselig kom hendes manager og sagde, at hun ikke ville være med i den første afdeling, hvor der var planlagt et interview med Signe Muusmann. Hun ville kun optræde i anden afdeling. Det sagde jeg nej til, fortæller underholdningsredaktør Jan Lagerman Lundme til MSN Starlounge.

Ingen grund til at have hende med

Og DR var parat til at trække stikket på det hele, siger underholdningsredaktøren.

- Hvis vi ikke først kunne forklare, hvem hun var og sætte det hele ind i en større sammenhæng, så var der ingen grund til at have hende med overhovedet. Og det sagde jeg til dem. Jeg var parat til at sende hende hjem, og det tror jeg kom bag på hendes management.

Efter en time kom primadonna-stjernens folk tilbage og fortalte, at Cheryl Cole selvfølgelig gerne ville optræde i begge dele af showet.

Se Signe Muusmanns interview med Cheryl Cole her:Sponsoreret indhold