X Factor21. januar 2022

”X Factor”-Angela i chok: Regnede ikke med at ryge ud

Det 18-årige sangtalent havde bestemt ikke regnet med at skulle forlade sangkonkurrencen så tidligt. Og så er hun næsten sikker på, at udfaldet havde været anderledes, hvis hun havde haft en anden mentor
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er ingen tvivl om, at de tre dommere, sangerinde Kwamie Liv, musiker, og ganske garvet ”X Factor”-dommer, Thomas Blachman samt DJ Martin Jensen, har været svært begejstrede for det høje niveau ved dette års ”X Factor”.

Men de famøse auditions er forbi, og deltagerne er blevet fordelt mellem de tre dommere. Og for første gang nogensinde er setuppet helt og særdeles anderledes, end vi før har været vant til, når dommerne denne gang skal arbejde med deltagere fra alle tre grupper: den unge kategori, grupperne samt solister over 23 år.

Denne aften var det således blevet tid til ”Six Chair Challenge”, hvor Angela Rán Egilsdottiri første omgang fik en eftertragtet stol, som hun dog kort efter måtte give til en anden deltager, da hun og ”X Factor”-kollegaen Sofie havde konkurreret i en såkaldt sing-off.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/angela_-_x_factor_-_six_chair.jpg
 (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Angela måtte se sig slået af "X Factor"-kollegaen Sofie og således forlade talentshowet. Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Og det 18-årige sangtalent var selvsagt ikke tilfreds med at forlade konkurrencen:

- Jeg bliver selvfølgelig mega ked af det. Men jeg vidste heller ikke, hvad jeg skulle forvente, og hvad Martin ville sige – for han sagde jo gode ting om os begge to, forklarer Angela til SE og HØR om det øjeblik, hvor hun netop har været i sing-off og modtager den triste besked fra mentor Martin Jensen.

Faktisk var den unge islænding, som de sidste to år har været bosiddende i Danmark i Rask Mølle, lidt uden for Horsens, ganske overrasket over at skulle i duel:

- Det var et chok. Jeg havde slet ikke forventet, at vi skulle det, lyder det videre fra Angela, der desuden var ganske sikker på at hun fortsat skulle være en del af det populære sangshow.

- Jeg troede jo, jeg ville gå videre. Men vi er jo alle sammen megagode – det var en svær konkurrence i år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sing_off_-_sofie_og_angela.jpg
 (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Både Angela og Sofie var mere end almindeligt overaskede over, at de blev sendt i sing-off af mentor Martin Jensen. Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Selv om Angela måtte forlade ”X Factor” ved den frygtede ”Six Chair Challenge”, så ville hun ikke have gjort noget som helst anderledes. Tværtimod:

- Jeg er faktisk ret stolt af min performance, og jeg ved, jeg gjorde det godt. Og det er nok første gang, hvor jeg virkelig er stolt og mig selv, og jeg føler ikke, jeg lavede fejl, da jeg stod på scenen og sang.

- Jeg føler virkelig, jeg gjorde mit bedste.

Håbede på Blachman

Faktisk overvejer Angela, om hun mon fortsat kunne have haft en chance i konkurrencen, hvis hun havde haft en anden mentor:

- Jeg havde jo håbet på Blachman. Og jeg så godt, at han blev lidt skuffet, da Martin sendte mig ud. Han havde jo kun givet mig gode kommentarer og sagde, at jeg fortjente en stol.

- Så jeg tror godt, det kunne være gået lidt anderledes.

”X Factor”-rejsen har dog heldigvis langt fra været forgæves for Angela:

- Det har været en megafed oplevelse at få lov til at prøve noget lidt anderledes og noget nyt – og være en del af noget lidt større, forklarer hun.

Og så er hendes plan fremadrettet i den grad at fortsætte sit liv med musikken som omdrejningspunkt:

- Jeg vil gerne lave mine egne sange og prøve at blive til noget inden for musikken, forklarer Angela, der således nu har meldt sig til et kursus, der blandt andet har sangskrivning på programmet.

Sponsoreret indhold