X Factor3. marts 2009

”X Factor”: Alle er efter Blachman

Efter udsmidningen af Seest kan den skaldede skarpretter kun trøste sig med gigantstore seertal
Blachman er ikke populær for sine synspunkter, men seerne strømmer til
Blachman er ikke populær for sine synspunkter, men seerne strømmer til
 Foto: All Over

Alle hader Blachman.

Sådan kunne det i alle tilfælde godt se ud, når man kigger tilbage på det sidste par dages forsider på og læserbreve i aviserne. At der er krige, hungersnød og storme ude i den virkelige verden synes fuldstændigt overgået af, at Thomas Blachman formastede sig til at følge sit hjerte, sende skønsangeren Seest hjem og sætte sine penge på asymmetriske Asian Sensation.

- Der er folk, der sætter penge på vindere og tabere i X Factor. Nu mener de ved gud, at jeg skylder dem penge ..! Hvad er det for noget pis ..? spørger Blachman.

Hans irritation er let forståelig. Men han indrømmer imidlertid ikke på noget tidspunkt, at han begik en fejl i fredags. Og folks galde kan han ikke rigtig tage alvorligt.

- Jeg ville gøre det samme igen. Og i sidste ende var det jo seerne, der afgjorde, at jeg blev sat i den kattepine, det var at skulle vælge mellem Asian og Seest, siger han.

På fredag skal der synges ABBA i X Factor. Og med de tre Asian-spilopper stadig i spil er der lagt i ovnen til endnu en tæt afgørelse. Og hele Danmark skal nok give deres besyv med.

I fredags så 1.802.000 danskere, at Blachman stemte Seest ud. Over en million seere mere, end der sad og så på TV2's "Den Store Klassefest". Så i Danmarks Radios ledelse er de nok ikke så utilfredse med Blachman … Om ikke andet så skaffer han da seere.

Sponsoreret indhold