X Factor 8. januar 2010

”X Factor 2010”: Soulshock faldt for ghettopiger

Pigerne fra den århusianske hiphopgruppe ”8210” røg ud sidste år, blev smidt på porten i år, men charmerede sig alligevel videre til sidst
Af af
Carsten tog en overraskende beslutning ved fredagens audition
Carsten tog en overraskende beslutning ved fredagens audition
Foto: Thomas Laursen

Århus-jargon, indvandrerdialekt og selvfed attitude. Det er opskriften på at gå videre i DR's underholdningsflagskib "X Factor". I hvert fald kunne dommerne ikke stå for den århusianske rapgruppe "Soul Connect" i fredagens program.

Tøsegruppen nåede under navnet "8210" også videre til bootcampen i sidste sæson, men fredag blev de i første omgang godt og grundigt nedstemt, da de stod foran dommerne.Forinden havde Remee, Pernille Rosendahl og Carsten Soulshock været vidne til noget af et freakshow: En ukuelig optræden fra keyboardspilleren Arne, historikeren Poul Christian, som forhåbentlig har mere styr på historien end på sin sangstemme og en gedigen svinestreg fra bedstemor Grethe blev det til, og så havde Soulshock set nok.

Nærmest i affekt kaldte Hollywood-drengerøven pigerne fra "Soul Connect" ind igen, og lovede de tre århusianske mundgøglere videre adgang, hvis de fandt endnu et medlem. Eneste krav: Hun skal kunne synge!

Det nåede raptøserne at finde på rekordtid, og nu bliver det spændende at se, om den 4. veninde fra postnummer 8210 rent faktisk kan synge...


Sponsoreret indhold