X Factor 25. marts 2018

Vita efter "X Factor"-exit: Jeg var ikke ked af at være der

Dommerne var en smule bekymret for, om 17-årige Vita var for skrøbelig, men det er ikke tilfældet ifølge hende selv

Fredag blev det farvel til unge Vita, der måtte tage afsked med X Factor to uger før finalen.

Dommerne har flere gange givet udtryk for, at Vita virkede skrøbelig og som om, hun ikke altid syntes, at det var lige rart at stå på scenen.

Men det er ikke tilfældet, pointerer den unge sanger.

Bookmakerne spår, at enten Jamie Talbot eller Rasmus ryger ud lige inden finalen. Spil på "X Factor" her. (sponsoreret link)

- Det er ikke sådan, at jeg har haft det dårligt over at stå der overhovedet. Jeg har virkelig nydt at være med hvert eneste sekund, og det har været virkelig fedt for mig at slutte på en highnote, synes jeg, fortæller Vita, efter hun blev sendt hjem af Thomas Blachman.

Og selv om hun altså måtte sige farvel til programmet, de andre deltagere og sin mentor Sanne, så er det ikke det sidste, vi har set til hende, hvis det står til hende selv.

- Det bliver ikke det sidste fra mig. Jeg har et langt liv foran mig, og jeg skal nok komme til at lave musik, lyder det fra den 17-årige sangerinde.

Place on Earth og Sigmund er bookmakernes favoritter. Spil på "X Factor" her. (sponsoreret link)

Vita nåede at stå i farezonen to gange, og indtil videre har det også været sådan, at den der overlever farezonen, er røget ud ugen efter.

Blachmans gruppe Place on Earth, Remees to voksne solister Rasmus og Jamie Talbot og Sannes unge deltager Sigmund skal på fredag kæmpe om de tre finalepladser.

Husk at oddse på "X Factor"! Du kan både spille på vinderen og hvem, der bliver stemt ud. (sponsoreret link)

Se hele interviewet med Vita over artiklen

Se billeder af dette års livedeltagere herunder:

X Factor livedeltagere 2018

Sponsoreret indhold