X Factor 25. marts 2015

Vind billetter til X Factor-finalen

SE og HØR udlodder billetter til det store show
Af af
Foto: Claus PoulsenPå fredag går det for alvor løs, når årets 'X Factor'-vinder skal findes… bliver det færøske Jógvan, søde Emilie Esther eller den talentfulde trio Ivarsson, Bang & Neumann, der løber med sejren og den fornemme titel som vinder af dette års 'X Factor'?

Ja… det får vi at se fredag, når det storstilede show skydes i gang.

DR har allerede meldt ud, at interessen for at se årets finale-brag er enorm, og at der er godt på vej til at blive udsolgt.

Der er i skrivende stund blot 880 billetter tilbage ud af i alt knap 13.00 billetter, og DR er ikke i tvivl om, at den sidste 'X Factor'-billet er solgt inden fredag kl 20.00.

- Det er helt vildt, at 'X Factor' kan fylde en af Danmarks største arenaer i ottende sæson. Jeg oplever en enorm hype og begejstring omkring finalen i år, og det skyldes først fremmest de fantastiske deltagere vi har haft i år. De har sammen med vores eminente dommertrio fået det hele til at leve på helt exceptionel vis, siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme og tilføjer:

- Jeg tror, at seerne bare gerne vil helt tæt på den ekstraordinære stemning de har oplevet uge efter uge hjemme foran fjernsynet. X factor 2015 har i den grad "x factor", og det er der heldigvis mange, der vil opleve LIVE, siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

Vil du gerne ind og se det store show, så læs med her!… SE og HØR udlodder nemlig 2x2 billetter til finalebraget, der afholdes i Jyske Bank Boxen fredag.Det eneste, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet. Så deltager du i konkurrencen, der løber indtil torsdag den 26. marts kl. 16:00.

Hvis du vinder, vil du få billetterne tilsendt pr. mail. Du skal selv sørge for at medbringe billetterne udskrevet.

Husk at du også kan købe billetter på drbillet.dk, hvis du ikke vinder i denne konkurrence.


Sponsoreret indhold