X Factor12. januar 2019

"X Factor"-Marcus sendte undskyldning til Sofie Linde: Se hendes svar

Marcus Sørensen forlod "X Factor" i vrede, men efter sin audition sendte han en undskyldning til Sofie Linde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/screen_shot_2019-01-11_at_14.37.37.png
 Foto: Lasse Lagoni

Marcus Sørensen var rasende over, at dommertrioen ikke kunne se hans talent, og især Ankerstjerne var Marcus ikke imponeret over.

På vej ud fra sin audition stod "X Factor"-værten, Sofie Linde, klar med en krammer til den vrede deltager.

Marcus kvitterede med at gå lige forbi Sofie Linde, hvilket han fortrød så meget, at han efterfølgende sendte en undskyldning til den blonde vært.

- Jeg har fortrudt. Jeg skrev dagen efter til Sofie Linde, hvor jeg sagde undskyld. Ligesom for at undskylde for mine handlinger. Det er slet ikke mig at være sådan, fortæller Marcus Sørensen til SE og HØR.

Sofie Linde fik ikke svaret på undskyldningen med det samme, men op til programmet fik Marcus et svar tilbage fra produktionen.

- De svarede ikke på mailen med det samme, men her op til programmet, der fik jeg en besked fra Sofie Linde, at hun havde godtaget min undskyldning, og alt var helt fint, lyder det fra Marcus.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofie_linde_4.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Sofie Linde. Foto: Thomas Laursen.

Derfor blev Marcus vred

Marcus var den sidste deltager, der skulle optræde foran dommerne, og den håbefulde sanger var blevet godt træt af den lange ventetid.

Ventetiden blev ikke vist på tv, og Marcus ser det som en af årsagerne til, at han reagerede så voldsomt.

- Det har bestemt spillet en rolle, at jeg har fået at vide fire timer før, at jeg var den allersidste til at synge. Der havde jeg siddet der fra klokken 10 om morgenen, fortæller Marcus.

Udover den lange ventetid var der især én kommentar fra dommerne, som var medvirkende til, at Marcus tændte af.

- De fortæller mig, at de har været der i otte timer, og de havde været der hele dagen. De var også trætte og skulle hjem til København, og de havde hørt på mange kunstnere i løbet af dagen. Det var den kommentar, der godt kunne prikke lidt til mig. I mit hoved tænkte jeg, at jeg også havde været med hele dagen, fortæller "X Factor"-deltageren.

Marcus fik tre gange nej af dommerne.

null

Sponsoreret indhold