X Factor17. marts 2018

Udstemte Sol og Christian: Vi er blevet søskende

Udstemte Sol og Christian fortæller til SE og HØR, at de vil savne hinanden så meget, men at de også vil fortsætte med at ses, efter at de fredag aften blev stemt ud af ”X Factor”. De er nemlig blevet ligeså tætte og uundværlige for hinanden som søskende, fortæller duoen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sol_og_christian_0.jpg
 (Foto: SE og HØR)

Fjerde liveshow blev endestationen for Sol og Christian i dette års udgave af "X Factor".

Den unge duo kendte ikke hinanden, før at Thomas Blachman satte dem sammen. Og selv om det ”kun” blev til fire liveshows, er det unge par ikke et sekund i tvivl om, at de vil fortsætte med at se hinanden.

Det fortalte Sol og Christian, da de efter fredagens ”X Factor” mødte SE og HØR i backstage-området:

- Vi splittes ikke, fordi vi har stadig hinanden med, tror jeg, og vi skal ses. Det skal vi. Men selvfølgelig bliver det underligt. Vi er jo for pokker blevet søskende, og vi har levet sammen bogstavelig talt. Det bliver ligesom, at man mangler en bror, når man tager hjem, fortalte en rørt Sol, før at Christian tilføjede:

- Ja, vi er jo bare blevet søskende og blevet så tætte. Det er kun os, der kender til det, vi har været igennem. Det har bare været så stor en oplevelse, lød det fra den unge krøltop.

Se hele interviewet herunder, hvor Sol og Christian også fortæller, hvordan det har været pludselig at få en masse opmærksomhed fra folk, man slet ikke kender.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold