X Factor15. marts 2014

Tidligere X Factor-stjerne skal være far: Vi var chokerede

Færøske Sveinur skal have barn med sin kæreste
Af af
Sveinur bliver far til sommer.
Sveinur bliver far til sommer.
 Foto: All Over


Sveinur leverede massevis af hård rock, da han endte på tredjepladsen i X Factor for to år siden. Siden mødte han sin nye kæreste, den smukke Krista. Forholdet har udviklet sig lynhurtigt på grund af et uheld - af den gode slags.

LÆS OGSÅ: Sveinur: I familie med sin nye kæreste

- Ja, jeg skal være far. Det er en dreng, og han kommer ud til sommer, den 20. juni. En lille rock'n'roller. Graviditeten var ikke planlagt, nej. Vi var meget chokerede, da vi fandt ud af, at 'vi' var gravide. Men det er dejligt, siger Sveinur til bt.dk

Sveinur gæstede X Factor-studiet i går i selskab med sin gravide kæreste. Han har tidligere udtalt, at han er glad for, at han ikke vandt i 2012. Dengang løb Ida med sejren, og i modsætning til mange andre vindere af talentprogrammet, har hun fuld fart på musikkarrieren - senest sammen med hitmaskinen Mads Langer.

Da SE og HØR mødte det forelskede par i april sidste år, fortalte de, at de havde mødt hinanden gennem fælles venner og allerede havde været på ferie sammen.

Den danske jantelov ramte Sveinur, da han fredag efter fredag indtog de danske stuer i 2012, fordi han er bevidst om sig selv.

- Der er mange, der synes, jeg er arrogant. Folk tror, jeg er selvfed, fordi jeg ved, hvem jeg er, og hvad jeg vil. Jeg er meget selvsikker, og det er der nogen, der tolker som arrogance, fortalte Sveinur dengang til seoghør.dk

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Sveinur: Fuck Janteloven

Sponsoreret indhold