X Factor15. februar 2023 (opd. 15. februar 2023)

Thomas Blachman om forholdet til Sofie Linde: - Hun kan altid bare ringe

"X Factor”-dommeren Thomas Blachman sætter nu ord på, hvordan han har det med Sofie Linde, siden hun meldte ud, at hun stopper som vært
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hør Thomas Blachman fortælle om sine deltagere, og hvordan hans relation er til Sofie Linde, efter hendes udmelding om "X Factor"-exit.
 Video: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: Her er hans bud på ny dommer

“X Factors” Thomas Blachman virkede tilsyneladende meget utilfreds, da Sofie Linde meldte ud, at hun stopper som vært efter denne sæson.

Faktisk gik han så langt som at kalde meldingen “utroligt opmærksomhedskrævende”.

En skarp melding, der kunne give anledning til gnidninger mellem de to, når liveshowene begynder om få dage. Men det skal man ifølge dommeren dog ikke tage så tungt.

- Jeg synes, Sofie har været fantastisk og har gjort det fantastisk. Det var bare en trist oplysning, for jeg håbede, vi skulle fortsætte med at arbejde sammen, lyder det fra Thomas Blachman på et pressemøde til SE og HØR.

- Jeg vil altid være en god ven til Sofie. Hun kan altid bare ringe, siger han om deres relation.

- Kan du forstå, at det godt kan se anderledes ud i offentligheden?

- Nej det kan jeg faktisk ikke. Det har jeg ikke fantasi til. Men jeg evner heller ikke at se mig selv ude fra. Vi har to øjne, der vender den vej, fordi vi bare er i verden, og så tænker man jo ikke over det, forklarer han.

Det lyder altså ikke til, at der er grund til at være mere nervøs end normalt over dynamikken mellem den garvede dommer og rutinerede vært, når de – for sidste gang – skal stå overfor hinanden til "X Factor." liveshows.

Du kan se det første liveshow fredag 17. februar klokken 20. på TV 2.

Sponsoreret indhold