X Factor6. marts 2015

Tannaz ude af X Factor: - Det er super nederen

Remee måtte sende en af sine egne hjem
Af af
Foto: Claus Poulsen
Foto: Claus PoulsenFredag aften skulle de seks deltagere prøve kræfter med danske kunstnere, men for Tannaz blev det sidste gang, at X Factor-scenen blev indtaget - og det blev på alle punkter et tårevædet exit for alle.

Tannaz og Baraa var endt i farezonen, og da begge har Remee som dommer, var det op til den erfarne X Factor-domme at beslutte, hvem der skulle sendes hjem. Lina Rafn valgte at sende Baraa videre, mens Thomas Blachman - helt utraditionelt - ikke ønskede at sige noget.

Han kunne med egne ord ikke sende Baraa hjem, da den unge sanger i hans øjne var den langt mest talentfulde.

Derfor blev det Remee, der måtte tage den endelige beslutning - og han havde svært ved at holde tårerne tilbage, inden han til sidst sendte den unge sangerinde hjem.

- Det er super nederen at være blev sendt hjem, sagde Tannaz efterfølgende til SE og HØR og tilføjede, at det i aften var ekstra svært at være i farezonen, fordi hun stod over for en af sine bedste venner.

- Jeg under Baraa alt det bedste. Jeg under, at han er gået videre. Jeg vil klappe og heppe hjemme fra sofaen de næste par fredage, sagde Tannaz til SE og HØR.

Tårer inden omsang
Både Tannaz og Baraa havde det svært med at stå over for hinanden i omsangen, og inden omsangen havde begge svært ved at fortælle, hvordan det var at stå over for hinanden:

- Baraa er en af mine bedste venner. Det er virkelig forfærdeligt, lød det grådkvalt fra Tannaz, mens den ellers så sprudlende og snakkesalige Baraa blot sagde:

- Ingen ord.

Baraa havde det tydeligvis også svært under sin omsang, hvor den charmerende sanger flere gange gik i stå. Dét fik de mange publikummer til at tiljuble den unge sanger. Tannaz klarede sin omsang uden at gå i stå, men kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun efterfølgende fortalte om at stå over for Baraa, som ifølge hende er blevet 'en bedste ven'.

Tannaz og Baraa endte farezonen til trods for at begge høstede positive ord fra alle dommerne. Thomas Blachman kaldte blandt andet Baraa for 'fremragende', mens han dog havde flere negative ord at rette mod Tannaz.

- Det var ikke en musikalsk oplevelse, sagde han blandt andet om Tannaz' version af 'I Danmark er jeg født'.

Alle seks deltagere høstede flotte ord fra de tre dommere.

- Det var en fremragende vokal, sagde Blachman således og Jógvan, mens den skaldede dommer sagde følgende om den unge Baraa:

- Det taler for sig selv. Det var fremragende.

Emilie Esther fik også masser af ros for sin - for mange nok ukendte - sang, 'Glimpse of a Time' af Broken Twin.

- Det er det mest rigtige, du har sunget indtil nu, sagde Lina Rafn, der især roste Emilie Esther for sin nærhed.

Sponsoreret indhold