X Factor16. februar 2010

Soulshock: Punger selv ud

X Factor-dommeren brokker sig over, at det er meget dyrere at coache grupperne end at have 3 solister
Soulshock kommer selv til at betale for sanglæreren Peter Biker og koreografen Sonya
Soulshock kommer selv til at betale for sanglæreren Peter Biker og koreografen Sonya
 Foto: Claus Poulsen

Det er egentlig meget logisk. Det koster mere at skulle øve med og coache 11 deltagere end 3.

Derfor har Soulshock også henvendt sig til DR og produktionsselskabet bag det populære program. Han vil have flere penge til at gøre sine deltagere klar til de kommende udsendelser.

- Det er mere krævende og meget dyrere at have 11 deltagere end 3. Derfor har jeg også brokket mig til produktionsselskabet over, at mit budget er det samme, som de 2 andre dommere får, siger Soulshock til BT.

De 3 dommere får ifølge avisen 100.000 kr. til at dække de omkostninger, de har til deltagernes tøj, transport, catering, stylister, massører og teknisk udstyr. Og det koster selvfølgelig efter, hvor mange deltagere, der er.

Soulshock, der inden han fik tildelt grupperne udtalte, at han gerne ville give noget tilbage til Danmark med sin medvirken i X Factor, er ikke i tvivl om, at han ikke kan holde sit budget. Og overskrider han de 100.000 kr., må han selv punge ud. Overskridelserne bliver modregnet i det honorar, han får.

- Budgetmæssigt er jeg bare mere presset end de andre. Og jeg kommer helt klart til at punge ud af egen lomme. Det kan slet ikke lade sig gøre, hvis jeg ikke gjorde det. Jeg føler egentlig ikke, det kan undgås, hvis jeg skal være med på lige fod med de andre dommere, siger han til BT.

Sponsoreret indhold