X Factor 12. februar 2010

Soulshock: Alvorligt febersyg

Den varmevante X Factor-dommer er bukket under for den danske vinter og hårdt arbejdspres
Foto: Claus Poulsen

Soulshock er syg.

Ramt af høj feber efter de seneste ugers møde med den deprimerende kolde vinter og ekstremt arbejdspres, har X Factor-dommeren det seneste par dage ligget underdrejet. Og feberen har ramt ham så hårdt, at han frygter at skulle melde afbud, når DR i aften tager hul på de første live-udsendelser.

- Det er noget møg. Jeg havde feber, da jeg vågnede i morges, jeg rammes af koldsved og kuldegylsninger, og jeg har det virkelig dårligt. Den eneste grund til at jeg er i stand til at være her i dag, er , at jeg har proppet mig med panodiler og har drukket spande af skoldhed ingefær-te, sagde han i går til Ekstra Bladet, da det blev afsløret, hvad de 9 deltagere skal synge i aften.

Det hårde arbejdspres er lige så stor del som kulden af, at Soulshock nu risikerer at gå glip af den første aften, hvor X Factor for alvor begynder at blive underholdende.

- Hjemme er jeg vant til at arbejde, når jeg har lyst. Det betyder god tid til morgenkaffen, tid til at køre sønnike i skole og bare tage den med ro, til jeg køre på arbejde ved 13-tiden, siger han i Ekstra Bladet.

- Her er der en stram arbejdsplan fra morgenstunden. (..) Vi keder os bestemt ikke. Der er noget hele tiden, og det har nok bidraget til at forværre min tilstand, siger han.

Sponsoreret indhold