X Factor10. april 2021

Solveig efter "X Factor"-sejr: - Jeg ved ikke en gang, hvad jeg har vundet!

Fredag aften skulle vise sig at blive Solveigs helt store aften. Hun blev nemlig årets "X Factor"-vinder - selvom hun faktisk ikke helt er klar over, hvad det præcis er, hun har vundet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210409-231421-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Årets store "X Factor"-finale stod mellem den kække popduo Simon & Marcus, den smilende Nikoline Steen Kristensen og den vokalstærke Solveig.

Efter Solveigs ene optræden fredag aften erklærede seniordommeren Thomas Blachman, at hvis Solveig sejrede, så vandt kunsten, og det var nøjagtigt, hvad der skete.

Solveig løb i hvert fald med sejren og efterlod Nikoline Steen Kristensen med en andenplads og en tredjeplads til Danmarks nye Nik & Jay.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20210409-235124-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Solveig sang sig ind i hjertet på danskerne. (Foto: Ritzau Scanpix)

Og selvom Solveig løb med sejren, så var det langt fra det, hun selv havde forventet, der ville ske - hverken fredag aften, eller da hun gik til audition på det populære talentprogram.

- Det var nærmest kun onsdag i den her uge, at jeg tænkte: 'Tænk, hvis jeg faktisk vinder. Tænk, hvad der så egentlig kan ske', lyder det fra Solveig, da SE og HØR fanger hende efter fredagens finale.

- Det er vanvittigt, mærkeligt, vildt og crazy! Jeg fatter ingenting. Det giver ingen mening. Jeg er mega glad.

- Jeg ved ikke en gang, hvad jeg har vundet. Jeg ved ikke, hvad præmien er, udover at jeg har noget med et pladeselskab. Øhm.. Jeg tænker, at det er ret fedt. Men jeg er ikke sikker.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20210223-142013-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

(Foto: Ritzau Scanpix)

- Måske skal jeg et eller andet. Lave et album. Først og fremmest skal jeg lige finde ud af, hvad det er, jeg har vundet, lyder det grinende fra årets "X Factor"-vinder.

Men inden Solveig har tænkt sig at finde ud af, hvad hun har vundet, med hvilket pladeselskab og hvorfor, så skal sejren først og fremmest fejres.

Det blev den da også fredag efter liveshowet, hvor alle de gamle deltagere fra årets program var vendt tilbage for at heppe på finalisterne, og når weekendens festivitas er oversået, skal nogle mere lavpraktiske ting lige overstås, inden Solveig kan kaste sig over musikkarrieren.

- På mandag skal jeg i skole. Jeg skal lave min projektopgave færdig.

Sponsoreret indhold