Smokey Eyes efter "X Factor"-exit: Kede af det og i chok

Foto: Thomas Laursen

Morten og Cecilie, der sammen har udgjort gruppen Smokey Eyes i årets sæson af "X Factor", måtte fredag tage sig til takke med en fjerdeplads i årets finale, og det var ikke lige, hvad gruppen havde håbet på. 

- Vi er kede af det og lidt i chok. Det, tror jeg, alle er, når man når hertil. Både fordi det slutter, men også bare fordi det slutter på den måde, man mindst havde håbet på, lyder det fra en tårevædet Cecilie.

- Vi skal bare lige sluge det. Det har været en kæmpe oplevelse uanset hvad. Vi har rørt en masse mennesker, og det er jo det vigtigste.

- Nu skal vi bare finde ud af det, lyder det fra en smilende Morten. 

Men bare fordi det er nu er farvel til "X Factor" betyder det ikke, at det er slut med for Smokey Eyes. Ifølge både Morten og Cecilie har de gang i et blomstrende samarbejde.

Duoen fortæller, at de allerede er godt i gang med sangskriveriet, og at de har mange gode idéer til den musik, de planlægger at udgive.

- Vi har helt sikkert en plan, så vi håber, at folk vil tage godt imod det, når det kommer ud, siger Cecilie.

De slår dog fast, at man ikke skal forvente noget nyt musik fra dem inden for den nærmeste fremtid, men øjnene hos både Morten og Cecilie lyser op, da de bliver spurgt til, om det så i det mindste bliver i år. 

- Ja, det kunne det sagtens blive. Måske i år. Ja, klart i år, siger Cecilie. 

- Men vi har sgu ikke travlt med det. Vi vil have, at det bliver godt, ikke stresset, siger Morten. 

Tilbage i anden del af finalen, som kan opleves lørdag, står Emil Wismann, Alma Agger og Mathilde Caffey, der skal kæmpe om førstepladsen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close