X Factor26. april 2011

Skoleleder: Sarah skulle ikke have været i X Factor

Den 15-årige vinder er gået glip af alt for meget undervisning. Nu hænger hendes eksamen i en tynd tråd
Af af
De fleste X Factor-vindere får aldrig en musikkarriere. Alligevel er Sarah ligeglad med sin skolegang, som hun ikke har fulgt i over 3 måneder
De fleste X Factor-vindere får aldrig en musikkarriere. Alligevel er Sarah ligeglad med sin skolegang, som hun ikke har fulgt i over 3 måneder
 Foto: All Over

Selv om man er blevet hele Danmarks rocktøs og for tre uger siden vandt verdens største "X Factor"-finale i Parken, slipper man ikke for at gå til eksamen - og det kan blive et problem.

Den blonderede teenager har nemlig endnu ikke været tilbage i skole efter sin "X Factor"-sejr og lægger dermed endnu et par uger til de i forvejen godt tre måneder, hun har svigtet brøker og stilehæfter.

Pladeselskab: hun skulle have været i gang

Shop: Hav træningsudstyret i orden. Se her!

- Det var egentlig meningen, hun skulle have været tilbage i skolen, men hun har bare været alt for udkørt, fortæller Karina Foss Fenn fra Sony Music, der er pladeselskabet bag Sarah.

Dermed får den rå rockchick kun en måneds tid til at læse op på knap et halvt skoleårs pensum, og på stjernefrøets skole har man da også haft visse betænkeligheder.

Vil tage fat i DR

- Det er jo ikke til at vide, men jeg håber da, hun klarer det. Hun skal ikke op i fuldt pensum, men det er klart, at hun har mistet en stor del af undervisningen, siger skoleleder på Mørkhøj Skole Birgitte Ledertoug.

Shop: Bliv bikiniklar med effektiv pilates - træn hjemme!

Hun mener samtidig, at det er forkert, at Sarah overhovedet har fået lov at deltage i DR's gigantshow.

- Generelt set synes jeg, at aldersgrænsen burde hæves i hvert fald et år, så det ikke går ud over skolen på den måde. Det er lidt synd, og
jeg har faktisk overvejet, om jeg skulle henvende mig til DR, lyder det fra skolelederen.

Det blev heller ikke i påske-ferien, Sarah indhentede noget af det forsømte. Hun var nemlig i studiet for at tage de første spæde trin til sit kommende album.
Sponsoreret indhold