Se videoen: Maria og Bea møder kendisvenner

Selv om Maria og Bea skulle ryge ud af "X Factor" i aften, er vejen banet for dem. De to ghettotøser fra Sønderborg har i den grad mulighed for at blive store stjerner.

Derfor tænkte vi her på SE og HØR, at det ville være passende at introducere dem for deres kommende venner i A-gruppen inden for kendisser.

Både for at give dem et indblik i deres nye liv, men også for at høre Maria og Beas holdninger til folk som Fie Laursen, Thomas Blachman og Dronning Margrethe.

Og det kom der en særdeles morsom video ud af, som du kan se i toppen af artiklen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Maria og Bea har taget Danmark med storm (Foto: Thomas Laursen)

Aftenens udgave af "X Factor" står i filmens tegn. De seks tilbageværende deltager skal nemlig synge sange, som man kender fra film.

Og det bliver en blandet landhandel, som deltagerne kommer til at synge, når Sofie Linde byder velkommen direkte fra den nedlagte lagerhal i Brøndby. 

"X Factor"-talenterne kommer til at synge alt fra ABBA, Anne Linnet og til "The Weeknd. Også skal Maria og Bea forsøge sig med en sand klassiker inden for rap.

I sidste uge var det noget overraskende Gina Michaells, der trak det korteste står, da hun var i omsang mod ECHO-pigerne.

De fleste havde nok regnet med, at det blev Patrick, som røg ud. Men den flabede spillemand blev reddet af seerne, selv om han har været i farezonen hele to gang.

I aften skal den gæve sanger synge "Bardommens gade" af Anne Linnet.

Du kan se hele sanglisten her:

23+

KRISTIAN KJÆRLUND: ”Blood in the Cut” af K.Flay

 

GRUPPER

ECHO: ”Chiquitita” af ABBA

MARIA & BEA: ”Gangsta’s Paradise” af Coolio feat. L.V.

 

15-22

BENJAMIN: ”Earned It” af The Weeknd

LIVE: ”Life on Mars?” af David Bowie

PATRICK: ”Barndommens gade” af Anne Linnet

"X Factor" bliver sendt i aften klokken 20.00 på TV2.

Se Maria og Bea svare deres haters igen:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close