X Factor16. marts 2015

Se klippet: Er dette den ondeste ’X Factor’-sviner?

Deltager blev haglet ned af dommerne i New Zealand
Af af
Er dette den ondeste ’X Factor’-sviner?
Er dette den ondeste ’X Factor’-sviner?
 Foto: YouTubeHerhjemme endte 'X Factor' forrige uge i en sand tåreregn, da Remee måtte smide én af sine egne deltagere hjem.

Og i fredags var Blachman - traditionen tro - ikke sen til at give sin ærlige mening til kende og uddele verbale skideballer til de sangere, som ikke gjorde det godt nok.

Men den danske 'X Factor' er ren badeferie og hyggesnak, hvis man sammenligner med den new zealandske udgave. For her blev det i sandhed ubehageligt for én af deltagerne under det første liveshow, der blev sendt søndag aften.

Deltageren Joe Irvine forsøgte at imponere både dommere og seere med sin udgave af Michael Bubles 'Cry Me a River', men hans præstation faldt ikke i god jord hos flere af dommerne.

Og så begyndte skideballerne og skænderierne ellers at regne ned over deltageren.

- Mine damer og herrer, jeg siger lige det indlysende: Vi har en dobbeltgænger iblandt os, begyndte dommeren Natalia Kills og fortsatte:

- Som en kunstner, der respekterer den kreative integritet, væmmes jeg ved, hvor meget du har kopieret min mand, sagde hun med hentydning til sin ægtemand Willy Moon, der også er dommer i den new zealandske udgave af 'X Factor'.

- Fra håret til tøjet… har du slet ingen respekt for originalitet?, rasede dommeren, inden hun tilføjede, at Joe Irvine var 'til grin', at hans look 'var billigt' og 'ulækkert'.

- Du gør mig syg. Det er absolut modbydelig. Du har ingen identitet. Jeg kan ikke holde det ud. Jeg er flov over at være her.

Du kan se 'X Factor'-svineren i dette klip:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Og i dette klip kan du se Joe Irvines audition i 'X Factor':

Sponsoreret indhold