X Factor8. april 2022

Se billedet: "X Factor"-Kári fester med voldtægtstiltalt Teitur Skoubo

Kári Fossdalsá er barndomsvenner med den voldtægtstiltalte Teitur Skoubo. De to festede for et par uger sammen på en natklub i København, og da SE og HØR konfronterer "X Factor"-finalisten med, at han delte et billede af de to på Instagram, siger han, at han har "sine tanker" om Teiturs voldtægtstiltale.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fredag den 18. marts var første gang, Kári Fossdalsá tog fusen på hele Danmark og gik videre fra "X Factor" uden at havne i farezonen, hvilket han så har gjort lige siden. Det skulle naturligvis fejres.

​Se interviewet med Kári i toppen af artiklen!

Færingen strøg direkte fra studiet i Brøndby og ind på en populær natklub i det indre København sammen med blandt andre sin mentor Martin Jensen.

Her festede hele holdet lystigt, og blandt blitzlys og Bacardi-drinks spottede Kári pludselig en gammel kending fra Færøerne. Det var reality-deltageren Teitur Skoubo, som lige nu er tiltalt for voldtægt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_hjp7576.jpg
 Foto: Hanne Juul

Kári er på mirakuløs vis nået hele vejen til finalen i årets "X Factor" (Foto: Hanne Juul)

- Jeg har ikke set ham særlig meget. Jeg kender ham fra Færøerne, det er gamle tider, siger Kári til SE og HØR om venskabet med Teitur.

- Jeg så ham, og så tænkte jeg, at vi lige så godt kunne hilse på hinanden, nu hvor vi ikke har set hinanden i lang tid.

​Se interviewet med Kári i toppen af artiklen!

Fortryder ikke deling

Men det blev ikke kun ved håndtryk og kram for de to barndomsvenner. Gensynet blev også delt på Káris offentlige Instagram-profil.

- Hvad tænker du om at dele et billede med ham på de sociale medier, når han lige nu er tiltalt for voldtægt?

- Det, der sker rundt om Teitur, har ikke nogen indflydelse på mig med alt, hvad der sker, svarer Kári.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/img_8236.png
 Foto: Privat

Det var dette billede, som Kári delte fra den våde aften i byen med den voldtægtstiltalte Teitur Skoubo (Foto: Privat)

Billedet, som "X Factor"-finalisten delte af ham selv og den voldtægtstiltalte reality-deltager, lå på Káris Instagram-story i 24 timer.

​Se interviewet med Kári i toppen af artiklen!

- Jeg har mine tanker

At Kári fester med - og deler det på de sociale medier - bekymrer ikke hans "X Factor"-mentor Martin Jensen. Da SE og HØR spørger ham om, hvad han tænker om billedet, har han ingen kommentarer, da han ikke har hørt om billedet, som blev taget på en bytur, hvor Martin selv var med.

Og det faktum, at Teitur Skoubo lige nu er tiltalt for voldtægt, afholdte altså heller ikke Kári fra at dele venskabet med det store internet.

- Jeg ved ikke, hvad der er rigtigt. Jeg har mine tanker, som jeg ikke gider at snakke om, siger Kári om Teiturs voldtægtstilale.

Se interviewet med Kári i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold