X Factor 10. april 2021

Se alle billederne: Stor finalefest i "X Factor"

Champagnepropperne fløj om ørerne, og der blev langet pølser over disken, da finalen i "X Factor" blev fejret med en stor fest for deltagere, dommere samt familie og venner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Solveig Mølle Lindelof på bare 15 år blev dette års vinder af "X Factor" i en finale mod Nikoline Steen Kristensen og Simon & Marcus.

Og den unge stjerne blev fejret præcis, som en rigtig vinder skal. Da kameraerne slukkede, blev der holdt fest ude foran studiet i Brøndby.

Solveigs familie var ligesom de andre finalisters nærmeste til stede under showet i deres til dagen velpyntede biler. Da det hele var forbi på storskærmen, tilsluttede de sig festen.

Produktionen havde i dagens anledning sørget for at få kørt to pølsevogne ind, som langede ristede med det hele over disken til det sultne hold.

Parkeringspladsen foran tv-studiet dannede ramme om en stor fest, hvor produktion, deltagere, dommere, familie og venner sagde tak for et par lange, gode og hårde måneder.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Mikael Rieck

Deltagere, dommere, familie og venner fejrede afslutningen på et flere måneder langt forløb med "X Factor" (Foto: Mikael Rieck)

Thomas Blachman var naturligvis også at finde til festivitas. Den tabende dommer fik sig et glas champagne og en cigaret i det fri, mens han fik ordnet interviews med journalister over telefonen.

Lige ved siden af ham stod flere af de udstemte deltagere og havde deres egen fest. Flere af medlemmerne fra The Kubrix stod sammen med blandt andre Ida fra Neva & Ida.

De havde fået fingrene i utallige flasker champagne, som blev poppet efter behov, ligesom de flere gange brød ud i fællessang.

Martin Jensen tilsluttede sig lidt efter også den udendørs fest, og det så ud til, at han satte kurs direkte mod pølsevognen.

Herefter var der flere ledende folk fra produktionen, som holdte taler, hvor de takkede deltagere, dommere, værten Lise Rønne og selvfølgelig det store hold bag sangshowet.

Se alle billederne her:

Foto: Mikael Rieck

Finalefesten blev afholdt ude foran indgangen til det store tv-studiet i Brøndby (Foto: Mikael Rieck)

Foto: Mikael Rieck

Thomas Blachman fik klaret de obligatoriske interviews udendørs med både smøger og champagne (Foto: Mikael Rieck)

Foto: Mikael Rieck

Produktionen havde sørget for hele to pølsevogne i aftenens anledning (Foto: Mikael Rieck)

Foto: Mikael Rieck

Solveigs familie stillede glædeligt op til et sejrsbillede, da det 15-årige stjerneskud var blevet kåret som vinder af "X Factor" 2021 (Foto: Mikael Rieck)

Foto: Mikael Rieck

Det samme gjorde Nikolines stolte forældre, som glædede sig til at få deres humørbombe hjem til Sørvad igen (Foto: Mikael Rieck)

Foto: Mikael Rieck

Deltagernes familie og venner så finalen fra en græsplæne lige ved siden af studiet. Her havde de fået selskab af en gruppe flotte amerikanerbiler (Foto: Mikael Rieck)

Sponsoreret indhold