Sådan kommer du til at optræde for Blachman i det nye 'X Factor'

X Factor rykker til TV 2, og der er nu sat datoer på den indledende casting af de kommende deltagere.

X Factor rykker til TV 2, og der er nu sat datoer på den indledende casting af de kommende deltagere.

Foto: All Over Press

 
 
Går du med en lille Basim eller SAVEUS i maven er der nu sat datoer på, hvornår du kan lægge billet ind på deltagelse i X Factor på TV 2.
 
Efter 11 sæsoner på Danmarks Radio rykker det populære underholdningsflagskib til TV 2.
 
 
Men der er et stykke vej fra drømmen om at blive stjerne og til at kvalificere sig til at optræde i den bedste sendetid.
 
Du skal klare dig igennem to udvælgelsesrunder, før du får foretræde for de strenge, men retfærdige dommere, der står for den tredje udvælgelsesproces under auditions.
 
Første trin er precasting, og TV 2 har netop afsløret, hvor og hvornår de kommer til at finde sted.
 
Det foregår tre steder i landet i København, Odense og Aarhus.
 
Skal du til precasting i Odense skal du møde op med smurte stemmebånd den 18. august.
 
I København skal du være klar den 21. august, mens den sidste precasting i Aarhus bliver afviklet den 23. august.
 
Du skal være fyldt 15 år  senest den 1. januar 2019 for at kunne deltage.
 
Til precasting kommer du til at synge for 'X Factors' precastere.
 
Det er professionelle folk fra underholdningsbranchen, der er nøje udvalgt, skriver tv2.dk.
 
Der er kontant afregning, og du får med det samme at vide om du er gået videre eller må retur til øvelokalet eller badeværelset eller hvor du nu udfolder dit sangtalent.
 
Går du videre, skal du til interview samme dag, som bliver afgørende for, om du kommer til at synge for dommerne under auditions.
 
Hvorvidt du går videre til auditions, får du direkte besked om på mail.
 
Du er velkommen til at tage familie og venner med som støtte, men alle der møder frem til precasting skal være opmærksom på, at der bliver filmet hele dagen, så der er en chance/risiko for, at du og din familie kommer på TV.
 
Som noget nyt i 'X Factor' kan bands stille op i gruppekategorien, og de slipper for at skulle til precasting.
 
Bands er defineret som grupper med en eller flere sangere, mens bands der kun spiller på instrumenter og ikke synger, må finde en anden vej til berømmelse.
 
Er du en del af et band kan I uploade en video og vil så senest den 10. okotober 2018 få besked om, hvorvidt I er gået videre til auditions.
 
Indtil videre er der kun en dommer klar til 'X Factor' på Tv 2.
 
Det er den hurtigtsnakkende Thomas Blachman.
 
Remee, der på DR første sine deltagere frem til sejr i fire af de otte sæsoner, han medvirkede, følger ikke 'X Factor over på TV 2.
 
Det var i sidste ende lønnen på TV 2, der blev afgørende for, at Remee sagde 'nej' til endnu en omgang X Factor.
 
Tilsyneladende er TV 2 klar til at betale Thomas Blachman en højere løn end Remee, og det fik Remee til at afvise at deltage næste år.
 

- Grunden, til at jeg til sidst og efter lang tids overvejelse takkede pænt nej til 'X Factor' 2019, var, at jeg krævede det, der hedder 'favourite nations'. Det var samme princip, som da jeg kom tilbage til showet for fem år siden efter tre års pause. Det betyder bare, at jeg ikke skal have mere end nogen anden, men heller ikke mindre, skrev Remee i en sms til Ekstra Bladet i sidste uge.

Hvor stor lønnen er, er ikke det afgørende, men rent principielt er han af den opfattelse, at dommerne skal have det samme.

Han skrev til Ekstra Bladet, at han var klar til at give forskellen i den løn han og Blachman blev tilbud til velgørenhed.
 
- Jeg ville hellere end gerne solidarisk have givet differencen til charity, det udelukkende princippet i det, understregede han over for Ekstra Bladet og fortalte samtidig, at han kommer til at savne 'tossen' Blachman og de andre fra produktionsselskabet BLU.
 
 

 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close